Περίεργα παιχνίδια έπαιξε η μοίρα για τον Κωνσταντίνο Μίχαλο καθώς λίγες ώρες πριν από το θάνατό του με ανάρτησή του στο instagram εξέφραζε «ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και τους εθελοντές που δίνουν έναν άνισο αγώνα με την πύρινη λαίλαπα» και εξέφραζε την ελπίδα οι ζημιές να περιοριστούν μόνο σε υλικές και να μην υπάρχουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και σε ζωάκια.

Τελικά 18 ώρες μετά από αυτή την ανάρτηση ο Κωνσταντίνος Μίχαλος βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του στο γραφείο της επιχείρησής του στο Κρυονέρι.

Αν και ο θάνατός του -σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες- δεν φαίνεται να σχετίζεται άμεσα με τις πυρκαγιές που καίνε την Αττική εντούτοις είναι τραγική ειρωνεία στην τελευταία του ανάρτηση, κατά κάποια έννοια και δημόσια δήλωση, να εκφράζει την ευχή για ζωή και λίγες ώρες μετά να τον βρίσκει ο θάνατος.

Συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Μίχαλος έγραψε:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές που δίνουν έναν άνισο αγώνα με την πύρινη λαίλαπα! Μακάρι οι ζημιές να περιοριστούν μόνο σε υλικές και να μην έχουμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και σε ζωάκια.

»Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και πολλά λάθη και θα πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να υπάρξει ανάληψη ευθύνης με συγκεκριμένες συνέπειες! Δεν νοείται και αυτή η καταστροφή να περάσει έτσι!».