Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο 16χρονος που είχε τραυματιστεί μετά από βουτιά στα Φαλάσαρνα Κισάμου, ενώ νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου. Θυμίζουμε ότι ο νεαρός βρισκόταν στη γνωστή παραλία των Χανίων με την οικογένειά του, όπου έκαναν τις διακοπές τους όταν συνέβη το σοβαρό ατύχημα που «πάγωσε» όσους βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο.

Το σηπτικό σοκ οδήγησε στη μεταφορά του σε ΜΕΘ

Ο 16χρονος, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην αυχενική μοίρα για την αντιμετώπιση των κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, πριν από μία εβδομάδα, εμφάνισε επιπλοκές. Παρουσίασε λοίμωξη του αναπνευστικού με υψηλό πυρετό, η οποία επέφερε σηπτικό σοκ και οδήγησε τους γιατρούς στην απόφαση να τον μεταφέρουν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, σύμφωνα με τον διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, στον 16χρονο χορηγούνται ινότροπα φάρμακα και παρακολουθείται στενά η κατάσταση της υγείας του. Το άσχημο είναι ότι οι γιατροί είναι προβληματισμένοι καθώς ο νεαρός δεν δείχνει σημάδια βελτίωσης.