Οι πέρλες, κατάλευκες, αστραφτερές, αριστοκρατικές, δημιουργούσαν ένα πολύτιμο, λιλιπούτειο «στρώμα» πάνω στην ηλιοκαμένη επιδερμίδα της Ούρσουλα. Η στενή μου φίλη, λάτρις των εκρηκτικών, άκρως εντυπωσιακών outfits που σχεδιάζει η Donatella Versace, αποφάσισε αυτή τη φορά να υιοθετήσει ένα περισσότερο λιτό και απέριττο look.

Μια tres chic εμφάνιση με την υπογραφή JW Anderson, iconic πραγματικά ρούχο, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για εκείνη. Φόρεμα τύπου Jackie O για τους γάμους του υιού του μεγιστάνα της LVMH Μπερνάρ Αρνό και χιλιάδες ευρώ στα πόδια του JW Anderson, ο οποίος πριν από χρόνια ίδρυσε την εταιρεία που φέρει το όνομά του στο Λονδίνο. Ω, πτωχή μου, πλατινομαλλούσα Donatella! Tα super mini φορέματα, τα ντραπέ σε εκτυφλωτικά χρώματα, τα 15ποντα πέδιλα με τις χρυσές αγκράφες, τα μπιζού και οι τσάντες με τους μαιάνδρους αγοράστηκαν αυτό εδώ το περίεργο καλοκαίρι μόνο από τις καλλίγραμμες extensιούχες συζύγους των ρώσων billionaires.

Γυναίκες καλογυμνασμένες με μικροσκοπικά μπικίνι να κάνουν ηλιοθεραπεία στο upper deck των mega yachts. Οι θαλαμηγοί εξακολουθούν να ταξιδεύουν αργά, νωχελικά, (ιδιαίτερα αν πρόκειται για λαμπερά ιστιοφόρα των Perini Navi) στις καταγάλανες θάλασσές μας.

Τα πλωτά βασίλεια τα οποία κυκλοφορούν στα κρυστάλλινα νερά μας είναι περισσότερα από κάθε άλλη χώρα. Η πτωχή αλλά υπερήφανη πάντα Ελλάς είναι πρώτη σε αφίξεις υπερπολυτελών mega yachts. Ακολουθεί η Ιταλία και μετά η Γαλλία.