Ειδικός φρουρός που βρισκόταν στη Μυτιλήνη με άδεια, καθώς κατάγεται από το νησί, συμμετείχε σε συμπλοκή στον Άγιο Ευδόκιμο μεταξύ συμμοριών. Ο 28χρονος πυροβόλησε στον αέρα με το υπηρεσιακό του όπλο.

Όπως έγινε γνωστό μετά από καταγγελίες περιοίκων ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός συνελήφθη και οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη ενώ σε βάρος του κινήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές διαδικασίες.

Όπως αναφέρει το stonisi.gr, το περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ξημέρωμα Παρασκευής 2 Ιουλίου. Όταν και για μια ακόμα φορά συγκρούστηκαν ομάδες νεαρών (και όχι μόνο) στο πάρκο του Αγίου Ευδοκίμου, ένα χώρο που άγνωστο με τίνων την ανοχή έχει μετατραπεί σε κέντρο κάθε λογής παρανομίας αλλά και επίλυσης διαφορών ανάμεσα σε συμμορίες.

Το περίεργο είναι ότι σε μια από τις δύο στην περίπτωση μας συγκρουόμενες ομάδες, συμμετείχε ο συγκεκριμένος ειδικός φρουρός που μάλιστα υπηρετεί σε κρίσιμη υπηρεσία της Αττικής και ο οποίος είχε έρθει για διακοπές στη Μυτιλήνη και κυκλοφορούσε οπλισμένος με το υπηρεσιακό του όπλο!