Γλυκά Νερά: Γιατί το κινητό του πιλότου μπορεί να αποκαλύψει το κίνητρο του εγκλήματος – Υπήρχε μήνες ρήξη στη σχέση του ζευγαριού

Η σχέση του γυναικοκτόνου Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την Καρολάιν μπαίνει στο μικροσκόπιο των αρχών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε καιρό ρήξη μεταξύ τους. Το κινητό του πιλότου αναδεικνύεται σε στοιχείο – κλειδί για την υπόθεση

Πολλά ακούστηκαν για την παραμυθένια σχέση της Καρολάιν με τον γυναικοκτόνο που ωστόσο δεν φαίνεται πως ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Η μεζονέτα στα Γλυκά Νερά δεν στέγαζε μία ευτυχισμένη οικογένεια, αλλά ένα ζευγάρι που η σχέση του κάθε άλλο παρά ονειρική ήταν.

Υπήρχε ρήξη στη σχέση του ζευγαριού ήδη από τον περασμένο Ιούλιο, ενώ τον Ιανουάριο η ρήξη φαίνεται πως είναι οριστική.

Αυτό αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ» Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA.

Τις πληροφορίες αυτές θα μνημονεύσουν μάρτυρες που θα καταθέσουν το επόμενο διάστημα. Ωστόσο στοιχείο κλειδί κρίνεται το κινητό του συζυγοκτόνου αλλά και της Καρολάιν.

Εκεί οι αρχές θα μπορέσουν να εντοπίσουν μηνύματα και συνομιλίες που ακόμα κι αν έχουν διαγραφεί μπορούν να έρθουν ξανά στο φως.

Η ρήξη στη σχέση της Καρολάιν με τον πιλότο τους τελευταίους μήνες

Υπάρχουν άτομα που ίσως καταθέσουν σύντομα και θα επιβεβαιώσουν αυτό το γεγονός. Κλειδί στην υπόθεση θα αποτελέσουν τα ευρήματα από τα κινητά τηλέφωνα δράστη και θύματος. Το κινητό τηλέφωνο ζητήθηκε τέλη Μάη. Από την πλήρη αναζήτηση από τα δεδομένα του κινητού θα δοθούν απαντήσεις. Να δούμε τι μηνύματα αντάλλασσαν, τι κλήσεις είχαν γίνει, ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και ευρύτερη ενδοοικογενειακή ρήξη. Όχι στην οικογένεια της Αλοννήσου, είναι δεδομένο ότι η Καρολάιν δεν ενημέρωνε την οικογένειά της για το τι συνέβαινε στην Αθήνα, αλλά μεταξύ της οικογένειας του Μπάμπη και του ζευγαριού.

Διαβάστε επίσης: Δικηγόρος οικογένεια Καρολάιν: Θα ζητήσουμε εξολοκλήρου την επιμέλεια του παιδιού

Δεν είναι τυχαίο ότι η μητέρα του Αναγνωστόπουλου τη μέρα της δολοφονίας πήρε τη μικρή Λυδία στην αγκαλιά της για πρώτη φορά, όπως είχε αναφέρει. Το παιδί το είχε δει την παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Όπως σημείωσε ο αστυνομικός συντάκτης, από την πρώτη επαφή με τα στοιχεία από τα κινητά δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει τα σενάρια που αναπτύσσονται τις τελευταίες ημέρες για οικονομικό κίνητρο στη δολοφονία κλπ.

Αυτό που φαίνεται είναι υπήρχε πρόβλημα στο εσωτερικό του ζευγαριού.

Ακόμα σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκρούσεις του ζευγαριού είχαν να κάνουν μεταξύ άλλων και σε σχέση με ενδοοικογενειακά οικονομικά ζητήματα, όπως το ποιος συνεισέφερε περισσότερο για αγοραπωλησίες, ανάμεσα στην Αλόννησο και την Αθήνα.

Το επόμενο διάστημα θα ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο για τη σχέση των δύο, και θα «φωτιστούν» τα κίνητρα του συζυγοκτόνου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
Σίβυλλα
Helios Kiosk