Το βαρύ κατηγορητήριο που του αποδίδει ότι σκότωσε την 20χρονη Καρολάιν ευρισκόμενος σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, επιχείρησε να ανατρέψει με τη χθεσινή πολύωρη απολογία του ο 33χρονος πιλότος, ο οποίος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος.

Ο 33χρονος πιλότος δέχθηκε πολλές ερωτήσεις τόσο από τον ανακριτή όσο και από τον εισαγγελέα, ενώ, κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος ακόμα και την ώρα που επί της ουσίας βρισκόταν ένα βήμα πριν τη φυλακή φέρεται να τον ενδιέφερε η εικόνα που είχε ο κόσμος γι αυτόν.

Πολλά κενά στην απολογία του

«Η εκδοχή του έχει πολλές … τρύπες και πολλά κενά», όπως έλεγαν χαρακτηριστικά πηγές από το χώρο των δικαστηρίων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κατηγορούμενος, ρωτήθηκε και απάντησε για όλα τα κρίσιμα διαστήματα: Από τη γνωριμία του και το γάμο του με την Καρολάιν, μέχρι την ημέρα του εγκλήματος και όσα ακολούθησαν.

Βροχή ερωτήσεων για την 11η Μαΐου – Την άφησε αβοήθητη

Ιδιαίτερα το τι ακριβώς έγινε τα ξημερώματα της 11ης Μαίου 2021, φέρεται να βρέθηκε στο επίκεντρο των στοχευμένων ερωτήσεων ανακριτή και εισαγγελέα στο πλαίσιο της αναζήτησης της αλήθειας.

Ο κατηγορούμενος αν και ρωτήθηκε κατ΄επανάληψη αν και τι έπραξε όταν είδε να μειώνονται οι αντιστάσεις της Καρολάιν, εκείνος φέρεται να μην έκανε τίποτα και επί της ουσίας την άφησε αβοήθητη.

Στη συνέχεια δεν ήξερε τι να κάνει και άρχισε να σκέφτεται τι μπορεί να γίνει για να μην μείνει το παιδί και χωρίς τον πατέρα του.

Πάντως, λίγα λεπτά με τη δολοφονία της Καρολάιν θέτοντας σε εφαρμογή το σχέδιο του αποφάσισε να σκοτώσει και το σκύλο τους.

Πολλές στιγμές ο κατηγορούμενος φέρεται να έλεγε και να ξαναέλεγε ότι του αξίζει η τιμωρία, αλλά ότι δεν θεωρεί τον εαυτό του ότι είναι το «τέρας» που παρουσιάζεται.