Ο χαρισματικός performer Τάκης Ζαχαράτος ξαναχτυπά στο Θέατρο Άλσος με μια ολοκαίνουργια παράσταση. Μεταξύ άλλων μιμείται τις τηλεοπτικές εμφανίσεις της γιατρού Ματίνας Παγώνη με την ίδια να παρακολουθεί από κοντά την παράσταση.

Μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα MEGA, η κ. Παγώνη σχολίασε τη δουλειά του έμπειρου perfomer και προσκάλεσε τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη σε κοινή έξοδο.

«Σας μιλώ ειλικρινά, είχα ηρεμήσει. Εμένα μ’αρέσει το χιούμορ, δεν με ενδιαφέρουν σχόλια ή οτιδήποτε. Γενικά στη ζωή μου δεν με ενδιαφέρουν τα σχόλια. Δεν με έφερε σε δύσκολη θέση. Ο Ζαχαράτος είναι ένας καλλιτέχνης, είναι άριστος στη δουλειά του, είναι φοβερός. Μιμείται τους πάντες με ωραίο τρόπο. Σε μιμείται και αισθάνεσαι άνετα», ανέφερε.

Μετά την παράσταση, η Ματίνα Παγώνη… ρωτήθηκε για την φιλία και την εκτίμηση που υπάρχει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

«Στον Ιορδάνη έχω αδυναμία. Ο κ. Παπαδάκης είναι πολλά χρόνια δημοσιογράφος και νομίζω ότι οι σχέσεις μεταξύ σας είναι άριστες.», πρόσθεσε και στη συνέχεια κάλεσε τους παρουσιαστές να πάνε μαζί σε μια επόμενη παράσταση. «Την επόμενη φορά θα πάμε μαζί στο θέατρο».

Τότε, παρενέβη ο Γιώργος Παπαδάκης, και παραπονέθηκε. «Όλοι είσαστε φίλοι μου, αλλά εσείς ιδιαίτερα» του απάντησε η κ. Παγώνη. «Η Ματίνα Παγώνη είναι εκπληκτική επιστήμονας, εκπληκτική άνθρωπος και ακομπλεξάριστη» δήλωσε ο Γιώργος Παπαδάκης στην κάμερα του MEGA.

Στο ερώτημα γιατί ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται την Ματίνα Παγώνη, η ίδια ήταν αφοπλιστική: «Γιατί λέω αλήθειες, αγάπη μου».

Τέλος, Ματίνα Παγώνη και Γιώργος Παπαδάκης συνέστησαν σε Ιορδάνη και Ανθή να… σταματήσουν να τρώνε γλυκά το πρωί.