Ο μπάτλερ Σουλπίκιος σερβίρισε τσάι στις πορσελάνινες κούπες του πανάκριβου σερβίτσιου που είχε φθάσει σε ειδική συσκευασία από τις ΗΠΑ.

Το εξαιρετικό αυτό απόκτημα ήταν μέρος της συλλογής της λαίδης Μάνφρεντ που κληρονόμησε ο τρομερός και φοβερός grandfather.

Το πορσελάνινο σερβίτσιο, τα βαριά ασημένια μαχαιροπίρουνα σαν αυτά που λάμπουν στον ήλιο της Καλιφόρνιας στη διάρκεια των επισκέψεών μας στη μικρή πόλη της Sonoma ήταν τοποθετημένα στο τραπέζι.

Τα δάκρυα της Ούρσουλας κύλησαν πάνω στην Perigord ομελέτα με μαύρη τρούφα την οποία συνηθίζει να σερβίρει στο breakfast στην υπέροχη φάρμα Singlethread o διάσημος chef Kyle Connaughton.

Η Ούρσουλα και εγώ, λάτρεις των ΗΠΑ και συχνές επισκέπτριες στη φιλόξενη τεράστια χώρα που ανακάλυψε ο Χριστόφορος Κολόμβος, δεν μπορούμε να πιστέψουμε όλα αυτά που σκέφτεται και κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο άνθρωπος πρέπει να έχει πάθει κάτι. Η εξουσία τον γέμισε έπαρση, εγωισμό, τρέλα. Πραγματική τρέλα!

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, όταν ήταν απλά ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας ο οποίος κατοικούσε στο ολόχρυσο (δικό του) Trump Tower, υπήρξε ένας άνθρωπος προσηνής, φιλικός, με πολύ χιούμορ.

Είχε τύχει να τον γνωρίσω μέσω Ελλήνων που είχαν αγοράσει διαμερίσματα στον πολυτελή «πύργο» στη Fifth Avenue. Εκανε πλάκα, είχε μάθει ελληνικές λέξεις, μας έλεγε ότι γνώριζε ελληνική Ιστορία!

Μέχρι που… μπήκαν στη ζωή του η family Ερντογάν και οι big business.