Τα εφετινά Χριστούγεννα θα είναι οικογενειακή υπόθεση. Τα λαμπερά ρεβεγιόν σε εστιατόρια και μπαρ ανήκουν, για εφέτος, στο παρελθόν. Οι αθηναϊκές πίστες και οι μουσικές σκηνές παραμένουν κλειστές. Τα μεγάλα πάρτι σε σπίτια έχουν πλέον πλαφόν καλεσμένων και η τηλεόραση θα αποτελέσει την «έξοδο» των εφετινών γιορτών. Το Mega έχει ετοιμάσει ένα εορταστικό πρόγραμμα για τις ημέρες αυτές με μουσική, κέφι και λαμπερούς καλεσμένους.

Την Παραμονή των Χριστουγέννων η Δανάη Μπάρκα και οι συντελεστές της εκπομπής «Πάμε Δανάη» θα φορέσουν τα γιορτινά τους και θα υποδεχθούν στο πλατό την Ντορέττα Παπαδημητρίου, τη Μαρία Σολωμού, τον Γιάννη Καλλιάνο, τη Ζωή Δημητράκου, την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Ιβάν Σβιτάιλο. Το μουσικό κομμάτι της εκπομπής έχει αναλάβει ο δημοφιλής performer Tonis Sfinos, ο οποίος στις 26 Δεκεμβρίου (18.40) κάνει πρεμιέρα στο Mega με το νέο τηλεπαιχνίδι «Supermarket sweep».

YEN για φιλανθρωπικό σκοπό

Η Σμαράγδα Καρύδη συνεχίζει να μοιράζει «Ενα εκατομμύριο YEN» και τις ημέρες των γιορτών. Ωστόσο αυτή τη φορά το ποσό που θα συγκεντρώσουν οι παίκτες προορίζεται για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Την παραμονή αλλά και ανήμερα τα Χριστούγεννα στις θέσεις των παικτών θα καθίσουν αγαπημένα πρόσωπα του σταθμού.

Την oμάδα Α απαρτίζουν οι Δανάη Μπάρκα, Μίνως Θεοχάρης, Σίσσυ Καλλίνη, Βαγγέλης Γιαννόπουλος και Κώστας Κουρουνιώτης, ενώ την oμάδα Β οι Ζωή Δημητράκου, Μαντώ Γαστεράτου, Απόστολος Ρουβάς αλλά και οι θαυμαστές του application της εκπομπής Θανάσης Πασσάς και Αλέξης Παππάς.

Παραμονή και ανήμερα την Πρωτοχρονιά στο πλατό του «Ενα εκατομμύριο ΥΕΝ» θα βρεθούν οι πρωταγωνιστές των δύο νέων σειρών του καναλιού, που θα κάνουν πρεμιέρα μέσα στον Ιανουάριο. Στην ομάδα της «Εξαψης» θα βρεθούν οι Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Κίμων Κουρής και Σοφία Μανωλάκου, ενώ στην ομάδα «Σχεδόν Ενήλικες» οι Γιώργος Παπαγεωργίου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Φωτεινή Αθερίδου και Χρήστος Σαπουντζής.

Ρεβεγιόν με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν έχει επιμεληθεί η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα με πολύ τραγούδι και λαμπερούς καλεσμένους. Το βράδυ της Πέμπτης 24 Δεκεμβρίου, στις 22.00, η δημοφιλής ερμηνεύτρια θα μας ταξιδέψει με όμορφες μελωδίες στο πνεύμα και στη ζεστασιά των ημερών και υπόσχεται στους τηλεθεατές του Mega ότι «τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουμε μαζί και θα είναι όλα μαγικά». Κοντά της θα είναι οι πολύ καλοί της φίλοι Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα, Πέτρος Ιακωβίδης, Stan Αντιπαριώτης, Γωγώ Τσαμπά, Αγγελος και Στέλιος Διονυσίου.

Ελα και θα δεις… ανήμερα

Τις ημέρες των γιορτών ο Θοδωρής Αθερίδης «χτυπά» ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέα και αγαπημένους φίλους και με γιορτινά τραγούδια, απροσδόκητα ντουέτα, κέφι, ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, χορό και πολλές εκπλήξεις.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα, ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται τους Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννη Ζουγανέλη, Χρήστο Θηβαίο, Τάσο Νούσια, Χάρη Τζωρτζάκη, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Βάσω Γουλιελμάκη, Σοφία Κουρτίδου, Κωνσταντίνο και Ματθαίο Τσαχουρίδη.

Την πρώτη ημέρα του 2021 ο Θοδωρής Αθερίδης θα την περάσει με φίλους απ’ τα παλιά. Στην παρέα του έρχονται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Σμαράγδα Καρύδη, η Μαρία Ναυπλιώτου, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Αλκις Κούρκουλος, η Βίκυ Βολιώτη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, η Ευγενία Συριοπούλου, ο Μιχάλης Μαρίνος, ο Αντώνης Κρόμπας και η Ελενα Σκουλά. Το κέφι απογειώνουν ο Χρήστος Δάντης, οι Gadjo Dilo και o Δημήτρης Ρόκκος.

Πρωτοχρονιά με Ρέμο – Κορομηλά

Σε λίγες ημέρες φτάνει η στιγμή που θα αποχαιρετήσουμε αυτή τη δύσκολη, για όλους μας, χρονιά και το Mega έχει ετοιμάσει ένα φαντασμαγορικό show που θα τα έχει όλα. Οικοδεσπότες δυο λαμπερά και αγαπημένα πρόσωπα. Ο Αντώνης Ρέμος, που έχει διανύσει χιλιόμετρα στο λαϊκό τραγούδι, και η Ρούλα Κορομηλά, που έχει διανύσει χιλιόμετρα στην ελληνική τηλεόραση και επιστρέφει στο Mega, έχουν ετοιμάσει μια βραδιά με πολύ τραγούδι, γέλιο, κέφι για να υποδεχθούμε με αισιοδοξία τη νέα χρονιά. Δίπλα τους θα βρεθούν αγαπημένα πρόσωπα του Mega και της εγχώριας showbiz.

Mad εκπλήξεις

Στο πρόγραμμα του Mega την περίοδο των εορτών εντάσσονται και δύο δημοφιλή και αγαπημένα προγράμματα τα οποία ελέω κορωνοϊού θα γίνουν χωρίς κοινό και θα αποκτήσουν τηλεοπτικό χαρακτήρα. Τα 17α «MAD Video Music Awards 2020» έρχονται το Σάββατο 02 Ιανουαρίου στις 21.00 με παρουσιαστή τον Θέμη Γεωργαντά με ένα show γεμάτο εκπλήξεις, ενώ το Σάββατο 09 Ιανουαρίου, στις 21.00, θα παρακολουθήσουμε το 10ο σόου μόδας «MadWalk – The Fashion Music Project» με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, όπου και εκεί θα δούμε δυνατές συνεργασίες.

Ταινίες για μικρούς και μεγάλους

Χριστούγεννα χωρίς ταινίες δεν γίνονται. Γι’ αυτό το Mega έχει συμπεριλάβει στο πρόγραμμά του αγαπημένες ξένες ταινίες, για μικρούς και μεγάλους, που θα μας κρατήσουν συντροφιά τις ημέρες αυτές. Μεταξύ άλλων θα δούμε: «Μια αξέχαστη παραμονή Χριστουγέννων», «Χριστούγεννα με το ζόρι», «Ο αληθινός Αγιος Βασίλης», «Χριστουγεννιάτικη μελωδία», «Πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα», «Οι ήρωες του δάσους», «Το κυνήγι της ευτυχίας», «Οι άνθρωποι των δύο αιώνων» κ.ά.