Νέες επενδύσεις και 200 νέες θέσεις εργασίας είναι έτοιμη να υλοποιήσει στην Ελλάδα η British American Tobacco Hellas.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας κ. Vitalii Kochenko, μιλώντας σε Συνέδριο του Economist, αναφέρθηκε στις σημαντικές προσπάθειες που γίνονται για τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων, παρά τη δυσμενή συγκυρία λόγω των επιπτώσεων από την πανδημία:

«Η αντίδραση της Ελλάδας σε αυτή την τεράστια κρίση ήταν άμεση και εξαιρετικά αποτελεσματική. Είναι πολύ σημαντικό για την επιχειρηματική κοινότητα να βλέπει ότι η προώθηση των μεταρρυθμίσεων παραμένει προτεραιότητα, ώστε οι μεγάλοι όμιλοι να μπορούν να φέρνουν νέες επενδύσεις στη χώρα δίνοντας το παράδειγμα και προβάλλοντας την επόμενη, καλύτερη ημέρα της ελληνικής οικονομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Kochenko, στις επενδύσεις που εξετάζει ο όμιλος θα παίξουν σημαντικό ρόλο τα καινοτόμα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας με δυνητικά μειωμένο κίνδυνο για την ανθρώπινη υγεία που προσφέρουν σημαντικές εναλλακτικές για τους καταναλωτές.
Υπενθυμίζεται πως η Η Ελλάδα έχει επιλεγεί από τη μητρική British American Tobacco ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και την Μάλτα και στον Πειραιά έχει δημιουργηθεί Διεθνές Διαμετακομιστικό Κέντρου του ομίλου.