Οι Σέρβοι ασχολούνται και πάλι με τον Παναθηναϊκό και τα μεταγραφικά του θέματα. Και μετά το έντονο ενδιαφέρον και τα συνεχόμενα δημοσιεύματα για τον Φεντερίκο Μακέντα και το έντονο ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα για τον Ιταλό φορ, ένα σημερινό δημοσίευμα θέλει τους πράσινους να ενδιαφέρονται για τον Μίλαν Ρόντιτς του Αστέρα και τον Νεμάνια Αντόνοφ της Μουσκρόν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δύο αριστεροί μπακ βρίσκονται στη λίστα του Τσάβι Ρόκα, ο οποίος αναζητεί παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση και έχει ρίξει τα δίχτυα του στη Σερβία.

Ο 29χρονος Ρόντιτς, αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2022. Έχει αγωνιστεί σε ΟΦΚ Βελιγραδίου, Ζενίτ, Νίζνι και Κρίλια, ενώ από το 2007 παίζει στον Ερυθρό Αστέρα.

Φέτος είχε 33 συμμετοχές και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Επίσης έχει αγωνιστεί επτά φορές με την εθνική Σερβίας, το 2018 και το 2019.

Ο Αντόνοφ αγωνίζεται στη Μουσκρόν και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2021. Φέτος είχε 18 συμμετοχές, με δύο γκολ και τρεις ασίστ. Ξεκίνησε κι αυτός από την ΟΦΚ Βελιγραδίου, έπαιξε σε Γκρασχόπερς και Παρτιζάν και το 2018 πήγε στο Βέλγιο. Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Σερβίας, αλλά δεν έχει παίξει στην Ανδρών.

Η σύνδεση με τον Μακέντα

Πως συνδέεται το όνομα του Μακέντα με το συγκεκριμένο θέμα; Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ψηλά στη λίστα του τον Ιταλό, αλλά δεν είναι διατεθειμένος να ανέβει οικονομικά στα επίπεδα που θέλει ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με όσα ισχυρίζονται Σέρβοι συνάδελφοι, ο Ερυθρός Αστέρας δεν αποκλείται να προτείνει κάποια χρήματα συν τον Ρόντιτς ως αντάλλαγμα για τον Ιταλό επιθετικό, από τη στιγμή που ο Σέρβος αριστερός μπακ απασχολεί τον Παναθηναϊκό.