Η άθλια συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου σε βάρος των κατοίκων στις Σταγιάτες που αγωνίζονται για τη διαχείριση του νερού τους, συνεχίζεται. Ο δήμαρχος του Βόλου, παερά το γεγονός ότι έχει χαρακτηριστεί persona non grata από τους κατοίκους του χωριού, επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά την Πέμπτη ξανά τις Σταγιάτες.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, η επίσκεψη έγινε χωρίς καμιά προειδοποίηση στις 11.00 το πρωί και ο δήμαρχος Βόλου ήταν συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Ο Αχιλλέας Μπέος έφτασε στην πλατεία του χωριού και επισκέφθηκε τη Βιβλιοθήκη, όπου με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο άλλαξε τις κλειδαριές, ενώ κατέβασε το πανό που έχουν κρεμάσει έξω από το κτίριο οι κάτοικοι που διαμαρτύρονται για την διαχείριση του νερού από την πηγή “Κρύα Βρύση”.

Εν μέσω αντιδράσεων και στιγμών έντασης, ο Αχιλλέας Μπέος συνομίλησε με κατοίκους εξηγώντας τους με εντελώς απαράδεκτο τρόπο και ύφος τσαμπουκά ότι μπορούν αν θέλουν να ζητούν άδεια από τον τοπικό πρόεδρο της τοπικής κοινότητας κι εκείνος θα τους επιτρέπει να εισέρχονται στο κτίριο και να κάνουν χρήση του.

Αλλά και η συνοδεία του καταφερόταν με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά των κατοίκων.

Επίσης ο κ. Μπέος ενημέρωσε τους κατοίκους για τις μετρήσεις της ΔΕΥΑΜΒ που αποδεικνύουν, όπως είπε ότι το νερό της πηγής είναι μολυσμένο. Μάλιστα, συνεργεία της δημοτικής αστυνομίας τοποθέτησαν δύο πληροφοριακές πινακίδες, οτι το νερό είναι ακατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Στη συνέχεια, αποχώρησε σπάζοντας τις μαύρες σημαίες που έχουν τοποθετήσει οι κάτοικοι στην είσοδο του χωριού.

Οι κάτοικοι φώναζαν στον Μπέο και τη συνοδεία του «δεν ντρέπεσαι ρε τραμπούκο». «Θα φύγεις νύχτα από το Βόλο, όπως νύχτα ήρθες», του φώναζαν ενώ παρ’ ολίγο να γίνουν επεισόδια.

Ο Μπέος κακήν κακώς έφυγε από το χώρα λέγοντας ότι το νερό δεν τους ανήκει ενώ με άθλιο τρόπο άφηνε υπαινιγμούς για ναρκωτικά και κρασιά που πίνουν οι κάτοικοι.

Μάλιστα σε κάποια στιγμή φώναζε στους κατοίκους «θα συνδεθείτε με το δίκτυο βρωμιάρηδες».

Ο δήμαρχος με πολύ ιταμό τρόπο τους έλεγε «μ…ες, που το χτενίζεις το μουστάκι», και άλλες τέτοιες αθλιότητες για να ακούει από τον κόσμο «ου, φύγε από δω ρε».