Την αισιοδοξία του πως η ομάδα του θα καταφέρει να βρει μια θέση στην Ευρωλίγκα εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της Βίρτους Μπολόνια, Μάσιμο Ζανέτι.

Ο ισχυρός άντρας της ομάδας που αγωνίζεται ο Μίλος Τεόντοσιτς, τόνισε ότι η Ασπρόμαυροι δικαιούνται μία θέση στην επόμενη διοργάνωση και υποστήριξε μεταξύ άλλων ότι : «Η Βίρτους αξίζει να βρίσκεται ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.

Το συζητάμε εδώ και πολύ καιρό, ήμουν πεπεισμένος πως αυτή τη σεζόν θα είχαμε κερδίσει το δικαίωμα να παίξουμε στο πιο σημαντικό πρωτάθλημα της Ευρώπης. Δεν απελπίζομαι. Παραμένω σίγουρος, έχω ελπίδα».

Όσο για την παρουσία της Βίρτους στο πρωτάθλημα εξήγησε: «Οι τίτλοι κερδίζονται μέσα στο γήπεδο. Μέσα μου παραμένω πεπεισμένος πως θα είχαμε μια πολύ καλή παρουσία στα πλέι οφ.

Ωστόσο δεν μου άρεσαν ορισμένα πράγματα από ορισμένους επαγγελματίες που τόνιζαν την ήττα μας από την Βενέτσια στο Κύπελλο, για έναν πόντο, ενώ στο πρωτάθλημα κερδίσαμε τόσο στη Μπολόνια, όσο και στη Βενετία. Επαναλαμβάνω, ο τίτλος πρέπει να απονέμεται στο τέλος όλων των αγώνων. Όπως και στην ποδηλασία, το τελευταίο χιλιόμετρο μετράει».