Τα πλέι οφ ξεκινούν και ο ΠΑΟΚ ανεβάζει ρυθμούς στην προετοιμασία του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, για την πρεμιέρα. Στην προπόνηση της Παρασκευής, η δουλειά αφορούσε και τόσο τη φυσική κατάσταση όσο και ασκήσεις με μπάλα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν αντιμετώπισε κάποιο νέο πρόβλημα ενώ θυμίζουμε ότι για το ματς με τους «ερυθρόλευκους», ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον τραυματία Ντόουγκλας Αουγκούστο, στους τιμωρημένους Ίνγκασον και Γιαννούλη αλλά και στους μακροχρόνια απόντες Ζαμπά και Κρέσπο.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Ο κύβος ερρίφθη. Η Super League ξεκινάει και πάλι και πλέον το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα των Play Offs κόντρα στον Ολυμπιακό την επόμενη Κυριακή (07.06, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας.

Το τοπίο μετά την επιστροφή στις προπονήσεις ήταν θολό. Πλέον όμως όλα είναι ξεκάθαρα. Η ποδοσφαιρική δράση ξαναρχίζει και ο Αμπέλ Φερέιρα με τους παίκτες του καλούνται να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη, η οποία έρχεται με ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά.

Η προπόνηση της Παρασκευής (29.05) είχε και πάλι δουλειά σε όλους τους τομείς. Πρώτα γυμναστική και τρέξιμο και στη συνέχεια παιχνίδια κυκλοφορίας και κατοχής της μπάλας και δίτερμα. Το Σάββατο (30.05) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 09:30».