Με δύο παίκτες λιγότερους θα παραταχθεί η Μπάγερν Μονάχου, στην επανέναρξη του γερμανικού πρωταθλήματος. Γιατί (κι εδώ είναι οξύμωρο το σχήμα) μπορεί η Ευρωλίγκα να μην κατόρθωσε να κάνει restart, οι Γερμανοί θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν (δίχως παύλα), παρότι έχουν χτυπηθεί αλύπητα από την πανδημία.

Διαφορετικά μέτρα και σταθμά, σε μια ήπειρο, στο ίδιο άθλημα… Ο Αμερικανός σέντερ, Γκρεγκ Μονρό, ενημέρωσε τη διοίκηση της ομάδας πως δεν θα επιστρέψει από την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Νέα Ορλεάνη, όπου βρίσκεται, για προσωπικούς λόγους.

Ο Μονρό δεν θέλει να ρισκάρει, ενδεχομένως να συμμερίζεται και την άποψη περί υψηλής επικινδυνότητας, ως προς ανεπιθύμητους τραυματισμούς, λόγω της μεγάλης αποχής των παικτών.

Εκτός θα παραμείνει και ο Νιχάντ Ντζέντοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό και δεν πρόκειται (ειδικά τώρα) να πάρει κανένα ρίσκο. Στον αντίποδα, στις προπονήσεις έχει προστεθεί και ο Ισμέτ Άκπιναρ.

Το γερμανικό πρωτάθλημα έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 6 Ιουνίου και πρώτος αντίπαλος της Μπάγερν θα είναι η Ουλμ. Η ομάδα του Μονάχου θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα (και) για λόγους γοήτρου.