Ο Κίκε Σετιέν παραδέχεται ότι ο επιθετικός της Ίντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες «μπορεί να είναι πολύ καλός» για την ομάδα της Μπαρτσελόνα, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει το μέλλον του Αρτούρ, που φέρεται να είναι στόχος της Γιουβέντους.

Η «Μπάρτσα» επιθυμεί τη συνεργασία του Λαουτάρο Μαρτίνες με τον συμπατριώτη του Λιονέλ Μέσι και ο Σετιέν ήρθε να προσθέσει «λάδι» στις εικασίες.

«Είμαστε όλοι ξεκάθαροι ότι υπάρχουν τέσσερις ή πέντε ποδοσφαιριστές οι οποίοι παίζουν στη θέση του, που είναι εξαιρετικοί και ότι οποιοσδήποτε απ΄ αυτούς έχει αυτό που χρειάζεται για να παίξει για την Μπαρτσελόνα», δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου στο beIN Sports.

Αναφορικά με τον Αρτούρ, που υποστηρίζει ότι δεν θα αφήσει το «Καμπ Νου» με δική του βούληση, παρότι οι Καταλανοί προσπαθούν να τον συμπεριλάβουν σε συμφωνία ανταλλαγής για τον Μίραλεμ Πιάνιτς, ο Σετιέν απέφυγε να τοποθετηθεί.

«Αν το είπε αυτό … δεν έχω τίποτα να πω για το μέλλον των παικτών. Είμαι πολύ επικεντρωμένος στο τι μένει μπροστά, στη δουλειά μας. Θα χρειαστώ όλους τους παίκτες μου γιατί δεν γνωρίζουμε τις περιστάσεις και πώς θα εξελιχθούν μόλις συνεχιστεί η διοργάνωση», απάντησε.

«Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη, δεν μπορούμε να κάνουμε εικασίες γι΄ αυτά τα πράγματα. Βασίζομαι σε όλους κι ελπίζω ότι όλοι θα μπορούν να αποδώσουν καλύτερα στα 11 παιχνίδια που απομένουν».