Στην προσπάθεια της Ίντερ να ενισχύσει τα άκρα της, αλλά και να ετοιμάσει την… επόμενη γενιά αναφέρεται σε εκτενές ρεπορτάζ η Tuttosport, η οποία συμπεριλαμβάνει σε περίοπτη θέση το όνομα του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Όπως έχετε ενημερωθεί, οι Μιλανέζοι έχουν εδώ και καιρό ξεχωρίσει τον νεαρό δεξιό μπακ του Παναθηναϊκού, έχοντας στείλει μάλιστα αρκετές φορές ανθρώπους τους να τον παρακολουθήσουν από κοντά.

Σύμφωνα με την Tuttosport, η Ίντερ όχι μόνο σκέφτεται την απόκτηση του νεαρού ποδοσφαιριστή, αλλά είναι έτοιμη να προχωρήσει πλέον σε επίσημη πρόταση και να τον δελεάσει προκειμένου να τον πάρει στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Γιώργος Βαγιαννίδης αποτελεί μια σούπερ περίπτωση για την ομάδα του Κόντε, αφού θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια στη θέση του δεξιού μπακ και η Ίντερ μπορεί να τον αποκτήσει χωρίς το παραμικρό κόστος.

«Η Ίντερ είναι έτοιμη να πάρει χωρίς χρήματα το ταλέντο του Παναθηναϊκού», γράφουν μεταξύ άλλων οι Ιταλοί, με το σήριαλ πλέον του γεννημένου το 2011 ποδοσφαιριστή του τριφυλλιού να παίρνει διαστάσεις… θρίλερ, την ώρα που ο ίδιος περιμένει και το ραντεβού με τον Τσάβι Ρόκα για να ακούσει την τελική πρόταση της ομάδας του.