Ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών χαρακτήρισε τον Λιονέλ Μέσι ο Αλβάρο Ρεκόμπα.

Ο παλαίμαχος επιθετικός, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα στην Ιντερ, τόνισε ότι ο Αργεντινός είναι καλύτερος από τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Ροναλντίνιο, ενώ επισήμανε ότι δεν θυμάται πολλά από τον Μαραντόνα, καθώς ήταν μικρός όταν έπαιζε ο Ντιέγκο.

«Ο Μέσι είναι ο κορυφαίος που έχω παρακολουθήσει. Πρόλαβα και τον Μαραντόνα, αλλά ήμουν πολύ μικρός τότε. Μετά από αυτούς είναι ο Ροναλντίνιο και ο Κριστιάνο. Αλλά για μένα ο Μέσι είναι ο καλύτερος», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Λατινοαμερικάνος έπαιξε στην Ιντερ από το 1997 έως το 2008 και μάλιστα μετά την ιταλική ομάδα ήρθε στην Ελλάδα και αγωνίστηκε για μια χρονιά με τα χρώματα του Πανιωνίου. Μια καριέρα, για την οποία όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, νιώθει ευλογημένος. «Έπαιζα μαζί με τον Ρονάλντο, τον Ζλάταν, τον Μπάτζιο, τον Βερόν, τον Ζανέτι και πολλούς άλλους.

Η καριέρα που έκανα ξεπέρασε και τη φαντασία μου όταν ήμουν παιδί. Είμαι πολύ χαρούμενος για όσα πέτυχα και δεν μετανιώνω για τίποτα. Ίσως μόνο που έφυγα από την Ίντερ το 2008, αλλά οι σχέσεις με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν ήταν καλές», ανέφερε.