Ο Θόδωρος Καρυπίδης είχε σήμερα (27/04) τηλεφωνική επικοινωνία με τον Άγγελο Χαριστέα, προκειμένου να συζητήσουν για το βασικό πλάνο του Άρη το επόμενο διάστημα.

Ο ισχυρός άντρας της ΠΑΕ θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, που έχουν επιβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Είναι πιθανό οι μετακινήσεις να επιτραπούν και πάλι μετά τις 4 Μαΐου, οπότε και θα συναντηθεί από κοντά με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, αλλά και τον Μίχαελ Ένινγκ.

Τα θέματα στην ατζέντα που απαιτούν προσοχή είναι αρκετά, ξεκινώντας με αυτό της παραμονής του Γερμανού προπονητή. Ο Ένινγκ έχει έρθει μεν σε καταρχήν προφορική συμφωνία με τον σύλλογο για τη συνέχιση της μεταξύ τους συνεργασίας, ωστόσο για να οριστικοποιηθεί εκκρεμεί η υπογραφή του νέου του συμβολαίου.

«Ανοιχτό» είναι και το μέτωπο των ανανεώσεων, σε συνδυασμό με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τα συμβόλαια παικτών που λήγουν είναι αρκετά, ενώ θα πρέπει να λυθεί οριστικά και το μεταγραφικό ban των κίτρινων, κάτι το οποίο έχει δεσμευτεί να κάνει η κυβέρνηση.