Ο Ανδρέας Δημάτος συνάντησε τον άνθρωπο που είχε δεχτεί πρόστιμο επειδή έσπασε την καραντίνα για να δει από κοντά τα έργα στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και με ένα ποστ στο Facebook και αναφέρθηκε στην ανυπομονησία του για να βρεθεί στην Αγιά Σοφιά.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Και εμείς εδώ… Με τα δικά μας!

Από κοντά είναι ακόμα πιο γλυκός άνθρωπος, σε σχέση με την… τηλεόραση. Μόνο ένα θεματάκι έχει από τη στιγμή, που πειθάρχησε απόλυτα με τις συστάσεις μας και τους κανονισμούς για την απαγόρευση κυκλοφορίας…

«Εντάξει, όλα καλά και σας ευχαριστώ πολύ! Αλλά εγώ θέλω να ξαναπάω να δω το γήπεδο. Μου έχει λείψει όλες αυτές τις μέρες. Τι θα κάνω;», ήταν το παράπονο του κ. Κωνσταντίνου Φωτεινού!

«Θα περιμένετε τη χαλάρωση των μέτρων και θα ξαναπάτε όταν όλα θα είναι καλά και θα επιτρέπεται» του απαντήσαμε… Αρκέστηκε στο να χαμογελάσει και να επιστρέψει στο σπίτι του παραμένοντας στην καραντίνα του… .

«Αλήθεια ειναι, δεν κρατιέται! Για αυτό το γήπεδο ζει» μας είπε η κόρη του. Γεννημένος πριν από ογδόντα χρόνια στην Κωνσταντινούπολη. Γνήσιος και αυθεντικός!»