Ο Αλέξης Κούγιας ξηλώνει καθημερινά το πουλόβερ των στημένων υποθέσεων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Με στοιχεία, με συγκεκριμένα γεγονότα, με ονόματα, με συγκεκριμένα προσωπα. Με τις καθημερινές του ανακοινώσεις μέσω του επίσημου σάιτ της Λάρισας, να εμπεριέχουν τρομακτικές αποκαλύψεις για τον ρόλο συγκεκριμε΄νου συστήματος, υπό τις οδηγίες του Νίκου Πατέρα, το οποίο είχε στόχο την εξόντωση του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τα στοιχεία είναι σοκαριστικά και δείχνουν τον επαγγελματικό τρόπο που κινήθηκαν όλοι οι εμπλεκόμενοι. Μάλιστα, στη σημερινή του ανακοίνωση αναφέρθηκε αναλυτικά στον Νίκο Πατέρα και τις μεθοδεύσεις που έκανε εναντίον του Ολυμπιακού και του Μαρινάκη, αναρωτιέται για τον λόγο που ο πρώην πρόεδρος του δεν διώχθηκε ποτέ, στον Θωμαΐδη, τον Τριανταφυλλόπουλο, αλλά και τον Χριστοφορίδη, τον λημενικό που απειλούσε τον βαρυποινήτη Γιανουσάκη να καταθέσει εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη στη φυλακή!

Επίσης, ο κ. Κουγιας προανήγγειλε ότι την Πέμπτη θα ανακοινώσει πώς του δόθηκαν οι υποκλαπείσες κασέτες από τον Πατέρα! Με τις ανακοινώσεις του να δημιουργούν σοβαρότατα ζητήματα για την ελληνική δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια:

Απάντηση – αποκάλυψη του αληθινού ρόλου που έπαιξε ο άνθρωπος που φαντασιώθηκε να κάνει τον εισαγγελέα, τον δικαστή και τον δικηγόρο και στο τέλος το πίστεψε ότι έγινε στο Koriopolis (βεβαίως μιλάμε για τον Σαγόνια).

Η υπόθεση Koriopolis ξεκίνησε στο γραφείο του Νίκου Πατέρα και ο μοναδικός στόχος της εξαρχής, κατά την κρίση μου με αυτά που ανακάλυψα εκ των υστέρων και έζησα και ο ίδιος, δεν ήταν η αποκάλυψη και η τιμωρία του από το 1996 βρώμικου παρασκηνίου του ποδοσφαίρου, αλλά σε εκείνο το χρονικό διάστημα η ποδοσφαιρική εξόντωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που πριν λίγους μήνες είχε μπει στο ποδόσφαιρο, και του Ολυμπιακού και ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού και αργότερα η ηθική και επαγγελματική του εξόντωση, λόγω των αγνώστων σε εμένα για ποια αιτία μίσους και ζηλοφθονίας του Νίκου Πατέρα προς αυτόν και παρά το γεγονός ότι στο άμεσο παρελθόν υπήρξαν αδελφικοί φίλοι.

Αυτό προκύπτει από όσα ανακάλυψα και έζησα και ο ίδιος από τις αρχές Μαρτίου του 2011 μέχρι σήμερα.

Για την πραγματοποίηση αυτού του σχεδίου ο Σαγόνιας είχε καθημερινή επικοινωνία με τον Νίκο Πατέρα, όπως και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με τον Νίκο Πατέρα, όπως θα αποκαλύπτω κάθε μέρα και σε συνέχειες που θα συγκλονίσουν και με αδιάσειστα στοιχεία, με τον γνωστό πλέον σε όλους για τη δράση του στις εκλογές των ΕΠΣ και την κατατρομοκράτηση διαιτητών, ακόμη και ξένων, Γιάννη Παπαδόπουλο, τον στενό φίλο του Νίκου Πατέρα (ήταν καλεσμένος στην σε στενό κύκλο βάφτιση του τελευταίου του γιου με την Εβελίνα Παπαντωνίου) γνωστό λιμενικό Χριστοφορίδη, με τον επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της Avance Τσιακατούρα, αδελφικό φίλο του Γιάννη Παπαδόπουλου από παιδικής ηλικίας και δυστυχώς κατά την κρίση μου είχε παράνομη πληροφόρηση από τους διενεργούντες προανακρίσεις και ανακρίσεις, αλλά και τη δυνατότητα να γνωρίζει παρανόμως, ενώ διεξάγονταν η προανάκριση και η ανάκριση και να χρησιμοποιεί στις εκπομπές του και στο site του το περιεχόμενο νομίμως υποκλαπεισών συνομιλιών και να κάνει επιλεκτική χρήση, αφού εξαφάνιζε από τις εκπομπές του οτιδήποτε δεν εξυπηρετούσε τον στόχο του, όπως π.χ. πολύ σοβαρό προανακριτικό υλικό το οποίο απεδείκνυε αφενός μεν ότι ο Νίκος Πατέρας υπέκλεπτε συνομιλίες με όλους τους στενούς του φίλους, μεταξύ των οποίων και ο τότε Πρόεδρος της ΕΠΟ Σοφοκλής Πιλάβιος και αφετέρου ότι με αυτές τις παράνομες υποκλοπές είχε τη δυνατότητα τον πρώτο χρόνο που είχε εισέλθει στο ποδόσφαιρο ο Βαγγέλης Μαρινάκης και υποτίθεται ότι το ήλεγχε, να ελέγχει με τις υποκλαπείσες συνομιλίες τον Σοφοκλή Πιλάβιο και να βοηθάει τον Μάκη Ψωμιάδη για να τον εκβιάσει, αποκαλύπτοντας του τη μυστική διεύθυνση του Σοφοκλή Πιλάβιου στη Φιλοθέη, ώστε ο Πιλάβιος να επηρεάζει την Επιτροπή Διαιτησίας και να τοποθετεί στους αγώνες της Καβάλας διαιτητές που θα τον ευνοούσαν, ώστε να βγει η Καβάλα στην Ευρώπη εις βάρος του Ολυμπιακού Βόλου του Αχιλλέα Μπέου.

Ο Σαγόνιας αυτές τις συνομιλίες, που εγώ αλλά και όλη η Ελλάδα αγνοούσαμε, τις είχε στην κατοχή του, δεν έχει αναφέρει το παραμικρό μέχρι σήμερα στις εκπομπές του και το κυριότερο, είμαι βέβαιος ότι αυτές οι νόμιμα υποκλαπείσες συνομιλίες δεν τέθηκαν ποτέ υπόψη της εντίμου Εισαγγελέως κας Πόπης Παπανδρέου ούτε υπόψη του κ. Κορέα, γιατί αλλιώς έχει διαπραχθεί από αυτούς το κακούργημα της καταχρήσεως εξουσίας, ούτε εγώ τις γνώριζα, όταν κατέθετα στην κα Παπανδρέου και στον κ. Κορέα, αφού όλο το σχέδιο περί παντοδυναμίας Μαρινάκη εκείνη την εποχή κατέρρεε, γιατί ποτέ δεν αναφέρθηκαν στο πόρισμα Παπανδρέου και ούτε ασκήθηκε, γιατί αυτό ήταν υποχρεωτικό από το Νόμο, ποινική δίωξη εις βάρος του Νίκου Πατέρα για παράνομη υποκλοπή που τότε ήταν κακούργημα, ούτε και διερευνήθηκε καν το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης ή της εκβίασης εις βάρος του Πιλάβιου από τον Ψωμιάδη με την κασέτα Πατέρα και την «επίσκεψη» στο σπίτι του, μετά την αποκάλυψη της διευθύνσεως του από τον Πατέρα στον Ψωμιάδη, γιατί ο Πιλάβιος είμαι βέβαιος από το φόβο του και για να μην εκτεθεί ο ίδιος ουδέποτε απεκάλυψε στις καταθέσεις στους Εισαγγελείς Παπανδρέου- Κορέα είτε στα δικαστήρια που ακολούθησαν αυτές τις κακουργηματικές συμπεριφορές εις βάρος του.

Αυτά για σήμερα, γιατί πρέπει να μελετήσω μια πολύ σοβαρή υπόθεση την οποία χειρίζομαι και δεν επαρκεί ο χρόνος μου, αλλά η συνέχεια αύριο και όσες μέρες χρειαστεί για να τελειώσουμε και με σένα και με αυτούς που είναι πίσω από εσένα και σε βάζουν να γράφεις αυτές τις ανοησίες που όλοι σας νομίζετε ότι με εκθέτουν αλλά πλέον όλοι γελάνε με αυτές μετά τα όσα μαθαίνουν κάθε μέρα.

Αύριο θα πληροφορηθεί το πανελλήνιο πώς ο Πατέρας μου έδωσε τις κασέτες που παρέδωσα στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών κα Ράικου και έτσι ξεκίνησε το Koriopolis και πως εσύ αμέσως μετά το πόρισμα Παπανδρέου και αφού είχε εξασφαλιστεί με όλα όσα σήμερα αναφέρω η απουσία του Νίκου Πατέρα από αυτό, άρχισες με τον κολλητό σου ακόμη και σήμερα Γιάννη Παπαδόπουλο και τη συμμορία της Ηλιούπολης (τον γενικό αρχηγό της Ηλιούπολης όταν πυροβολούσαν το πούλμαν του Παναιτωλικού και έστηνα όλους τους αγώνες, τον αγαπημένο σου, το «γλυκό αγόρι» όπως τον έλεγες Σταθάκη και τον άλλο τον περουκάκια τον μάνατζερ και τη στημένη συνάντηση μου με τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Τσιακατούρα στο Μικρολίμανο) και τα όσα έκανες με το site και την εκπομπή σου στην τηλεόραση το σχέδιο σας για να γίνω από μοναδικός μάρτυρας κατηγορούμενος (βέβαια όλα αυτά κατέρρευσαν στα πραγματικά δικαστήρια, εκεί που δικάζουν οι τακτικοί δικαστές και κατέληξαν στις καταδίκες όλων των συκοφαντών μου και όχι ο Κατσής ο Τσακογιάννης και η φίλη του Πιλάβιου) και δυστυχώς μέρα με τη μέρα θα καταλάβετε όλοι πόσο λάθος ήταν αυτό που ξεκίνησες εις βάρος μου, λόγω της αποτυχίας της δικής σου και του Μπαλτάκου στον γενικότερο χειρισμό της υποθέσεως που εκκρεμούσε στη Επιτροπή Εφέσεων.

See you tomorrow!

Λίγο αργότερα, ο Αλέξης Κούγιας έβγαλε και νέα ανακοίνωση, απαντώντας ξανά επί προσωπικού στον Κυριάκο Θωμαΐδη. Αναλυτικά:

Προς Σαγόνια:

Πριν από λίγο μου έστειλαν τις τελευταίες αναρτήσεις σου, που αντί να απαντήσεις έστω και μία λέξη για αυτά τα πολύ σοβαρά που σου γράφω, όπου αναφέρεις, λες και έχουν κανένα ενδιαφέρον αυτά, στα όσα έχει αναφέρει για εμένα ο, όπως τον αναφέρεις, γνωστός δικηγόρος αθλητικού δικαίου και ο συνταξιούχος φοιτητής της Ιατρικής της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ περί μελλουσών προσφυγών από τους εν ενεργεία ποδοσφαιριστές μου και περί ξενοδοχείων, όπου διαμένει η ΑΕΛ και θα σου απαντήσω λέξη προς λέξη:

Αναδημοσίευε εσύ αυτά που σου λέει ο δικηγόρος του αθλητικού δικαίου με το άπλυτο ίδιο πουκάμισο και άπλυτη ίδια γραβάτα εδώ και 20 χρόνια, που δεν τον πλησιάζεις στα 2 μέτρα γιατί μυρίζει και που δεν θυμάμαι τελευταία να έχει κάποιον πελάτη, εκτός αν αναλαμβάνει υποθέσεις δωρεάν, όπως με έχουν πληροφορήσει, άκουγε και δημοσίευε αυτά που σου λέει ο άλλος ο συνταξιούχος φοιτητής της Ιατρικής από τη Λάρισα (τα ίδια έλεγε για όλους τους ιδιοκτήτες της ΑΕΛ εδώ και 15 χρόνια) και μετά κάλεσε τους στα δικαστήρια ως μάρτυρες υπερασπίσεως και να τους ζητήσεις να σου πληρώσουν αυτοί τις καταδικαστικές ποινές και τις αποζημιώσεις.

Εγώ 40 χρόνια απλήρωτο δεν έχω αφήσει κανέναν ποδοσφαιριστή που έπαιζε στις ομάδες μου και άξιζε να πληρώνεται.

Αν βρεις έστω και έναν που δεν τον πλήρωσα μέχρι πενηνταράκι να μου τον φέρεις.

Απλήρωτους αφήνω αυτούς που με έπιασαν οι μάνατζερ τους κορόιδο όταν υπέγραψα συμβόλαιο μαζί τους.

Αυτούς, επειδή δεν θέλουν να λύσουν τα συμβόλαια τους και κάθονται στη Λάρισα να πίνουν καφέ, τους αφήνω απλήρωτους για να απαλλαγώ από αυτούς μπας και κάνουν προσφυγή και να τους πληρώσω το μισό συμβόλαιο τους της επόμενης χρονιάς και να ξεκουμπιστούν από τη Λάρισα, αντί να τους έχω να κάθονται 3 χρόνια στη Λάρισα και να προκαλούν τους έντιμους συμπαίκτες τους.

Όσο για το ξενοδοχείο που αναφέρεις, μακάρι να είχαμε ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο στη Λάρισα που να είχε διαθέσιμα δωμάτια για μια ομάδα επιπέδου ΑΕΛ, αφού τα 2 ξενοδοχεία Imperial και Divani που θα μπορούσαμε να μένουμε, είναι συνήθως κλεισμένα από συνέδρια και στο ξενοδοχείο δυστυχώς που μέναμε οι κατσαρίδες περπατούσαν στα κεφάλια των παικτών μας όταν κοιμόντουσαν.

Για να γνωρίζεις το ξενοδοχείο Thessalikon Grand που μένουμε απέχει μισή ώρα από τη Λάρισα, έχει διπλή τιμή από αυτό που μέναμε και είναι πεντάστερο.

Εγώ περιμένω καμία απάντηση για τα σοβαρά, αυτά που ενδιαφέρουν τους Εισαγγελείς και τη Δικαιοσύνη και όχι τις κατινιές σαν τις κουτσομπόλες της γειτονιάς που αναρτάς.

ΥΓ1. Να ξέρεις ότι εγώ προτιμώ να δυσκολεύομαι να πληρώσω τους παίκτες μου, γιατί αυτές τις δυνατότητες έχω, αλλά έχω υπερήφανες και ανεξάρτητες ομάδες 40 χρόνια, και να είμαι πραγματικός ιδιοκτήτης, από το να υποδύομαι τον ιδιοκτήτη, όπως οι παλιοί ιδιοκτήτες της Ξάνθης και τα χρήματα να έρχονται από τον πραγματικό ιδιοκτήτη χωρίς εγώ να βάζω ούτε ένα ευρώ και να θεωρούμαι σοβαρή ΠΑΕ που δεν έχει προσφυγές.

40 χρόνια καμία ομάδα μου δεν πτώχευσε και πάντοτε όλες είχαν ευρωπαϊκή αδειοδότηση παρά το άγριο κυνηγητό και τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πρόστιμα και την παντελή έλλειψη εσόδων είτε από τηλεοπτικά συμβόλαια είτε από χορηγούς.

ΥΓ2. Σε παρακαλώ γράψε το όνομα και το μέσον που έκανε τη δήλωση ο δικηγόρος του αθλητικού δικαίου, γιατί δεν γνωρίζω τι είπε ακριβώς και δεν θέλω να κάνω λάθος.