Τον Μάρκους Μπεργκ ονειρεύονται στην Αντάλιασπορ… Η ιστοσελίδα «FotoMac» υποστηρίζει ότι η τουρκική ομάδα έχει τον Σουηδό επιθετικό στη λίστα της για τη θερινή μεταγραφική περίοδο και περιμένει την αποδέσμευση του από την Κράσνονταρ

Η πρώτη προϋπόθεση για να κινηθεί για τον Μπεργκ η Αντάλιασπορ είναι να πουλήσει τον βασικό στράικερ της, Άντι Γιάχοβιτς. Ο Γιάχοβιτς θέλει να φύγει από την Τουρκία και ο μάνατζερ του αναμένεται να φέρει πρόταση.

Από εκεί και πέρα, το συμβόλαιο του 33χρονου ποδοσφαιριστή λήγει φέτος με την Κράσνονταρ, ενώ και ο ίδιος φαίνεται πως θέλει να αποχωρήσει από την ομάδα της Ρωσίας. Παράλληλα να αναφέρουμε πως ο ίδιος γνωρίζει για το ενδιαφέρον που έχει δείξει η διοίκηση της Αντάλιασπορ.

Ο Σουηδός πήρε μεταγραφή από την Αλ Αΐν το καλοκαίρι του 2019 στην Κράσνονταρ και μέχρι στιγμής έχει πετύχει 6 τέρματα και 1 ασίστ σε 26 εμφανίσεις με τους Ρώσους. Ο έμπειρος φορ έχει αγωνιστεί επίσης στις Γκέτεμποργκ, Γκρόνινγκεν, Αϊντχόβεν, Αμβούργο, ενώ με την εθνική Σουηδίας σε 76 συμμετοχές έχει βρει δίχτυα 21 φορές.

 

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…

Παναθηναϊκός: Η επόμενη μέρα έρχεται μετά από δέκα χρόνια