Δραματική έκκληση από κάτοικο της Βένετο: Έχετε το παράδειγμα της Ιταλίας, μην το ακολουθήσετε

Η Θεώνη Χρονοπούλου, κάτοικος Βένετο, κάνει τη δική της έκκληση στους Έλληνες να παραμείνουν σπίτι τους και να λάβουν αυστηρά μέτρα.

Η Θεώνη Χρονοπούλου, κάτοικος Βένετο, κάνει τη δική της έκκληση στους Έλληνες να παραμείνουν σπίτι τους και να λάβουν αυστηρά μέτρα.

«Έβλεπα την κατάσταση στην Ελλάδα, με τους πολίτες να αντιδρούν με τον ίδιο τρόπο όπως οι Ιταλοί. Δεν πήραν σοβαρά την κατάσταση. ‘Δεν θα σταματήσουμε να ζούμε για έναν ιό’ έλεγαν. Και εδώ όταν έκλεισαν τα σχολεία, δεν βγήκαν να μας πουν να καθίσουμε σπίτι μας» ανέφερε η κυρία Χρονοπούλου.

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Το επόμενο μέτρο ήταν να κλείσουν τα αεροδρόμια, χάθηκαν δουλειές και ταξίδια. Όλοι διαμαρτυρόμασταν. Με μεγάλη ευχαρίστηση βλέπω αυτό που έγινε σήμερα. Έτσι έπρεπε να γίνει και εδώ. Μπαμ και κάτω. Δεν θα είχαμε αυτή την τραγωδία τώρα».

«Το ευτύχημα για την Ελλάδα είναι ότι προϋπήρχε το παράδειγμα της Ιταλίας. Εμείς δεν είχαμε κάποιον να μας προειδοποιήσει. Η Ελλάδα έχει ένα παράδειγμα, ας μην το ακολουθήσει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
ΒημαTV
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Parties, μόνο parties Η νεαρή, ωραιότατη Κάια Γκέρμπερ, η 18χρονη super model κόρη της Σίντι Κρόφορντ, η οποία λατρεύει την ελληνική μουσική... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk