ΗΠΑ: Ο Μπέρνι Σάντερς και η πολιτική του πρόκληση στη Νεβάδα

Ο Μπέρνι Σάντερς, που ηγείται της κούρσας των Δημοκρατικών για τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, βρίσκεται αντιμέτωπος σήμερα με μια σοβαρή πρόκληση κατά τη συνεδρίαση των τοπικών συμβουλίων των Δημοκρατικών στη Νεβάδα

Ο Μπέρνι Σάντερς, που ηγείται της κούρσας των Δημοκρατικών για τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, βρίσκεται αντιμέτωπος σήμερα με μια σοβαρή πρόκληση κατά τη συνεδρίαση των τοπικών συμβουλίων των Δημοκρατικών στη Νεβάδα.

Οι ψηφοφόροι καλούνται να αποφασίσουν για την επιλογή της προτίμησής τους, καθώς οι Δημοκρατικοί ψάχνουν για την καλύτερη επιλογή προεδρικού υποψηφίου απέναντι στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Σάντερς, που αυτοπροσδιορίζεται ως ένας δημοκρατικός – σοσιαλιστής γερουσιαστής από το Βερμόντ, αναδείχτηκε στην κορυφή των προτιμήσεων των δημοσκοπήσεων σε παναμερικανικό επίπεδο, αλλά και στη Νεβάδα, μετά τη δυναμική παρουσία του στους δύο πρώτους προκριματικούς κύκλους στην Αϊόβα και στο Νιου Χάμσαϊρ, νωρίτερα μέσα στο μήνα.

Παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοί του στη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος θα προσπαθήσουν να εμποδίσουν τη θετική πολιτική δυναμική του στη Νεβάδα, ο καθένας από τους λοιπούς υποψηφίους (Τζο Μπάιντεν, Ελίζαμπεθ Γουόρεν, Πιτ Μπούτιτζατζ, Έιμι Κλόμπουτσαρ) αντιμετωπίζει τις δικές του προκλήσεις.

(Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ – ΜΠΕ)

Κόσμος
Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk