Για πρώτη φορά στο Καμπ Νόου εκφράζονται αμφιβολίες για την παραμονή του Λίονελ Μέσι. Ο Αργεντινός επιθετικός έχει συμβόλαιο με τη Μπαρτσελόνα έως τον Ιούνιο του 2021, όμως έχει τη δυνατότητα να το «σπάσει» μέσω ενός ειδικού όρου.

Πως αντιμετωπίζει ο ίδιος τα σενάρια; Ο Μέσι μίλησε στην καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» και σχολίασε σχετικά: «Αγαπώ την Βαρκελώνη, αν και πάντα θα μου λείπει το Ροζάριο. Είναι το σπίτι μου, έχω ζήσει περισσότερα χρόνια απ’ ότι στην Αργεντινή. Μου αρέσει η πόλη, ζω μια ζωή που με ικανοποιεί. Έχω την καθημερινή μου ρουτίνα, μπορώ λόγω της δουλειάς μου να περνάω χρόνο με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου».

Βέβαια, ο Μέσι δεν είπε τίποτα διαφορετικό από αυτά που είναι ήδη γνωστά… Ωστόσο, είναι προφανές ότι η Μπαρτσελόνα διέρχεται μίας δύσκολης περιόδου σε όλα τα επίπεδα, με αποκορύφωμα τη διαμάχη Μέσι-Αμπιντάλ, αλλά και την αποκάλυψη ότι η διοίκηση προσέλαβε μία εταιρία για να προωθεί αρνητικά σχόλια για τους παίκτες.
Ο Μέσι ανέφερε για το γεγονός: «Είναι μία περίεργη κατάσταση. Ο πρόεδρος είπε την δική του άποψη για το θέμα. Είναι πολύ περίεργο πραγματικά, αλλά έμαθα ότι θα παρουσιαστούν και αποδείξεις. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο μέχρι να τελειώσει η ιστορία».