Ο Κώστας Τσιμίκας εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου για τον αυριανό αγώνα των ερυθρόλευκων απέναντι στην Άρσεναλ, με τον διεθνή αμυντικό των πειραιωτών να επισημαίνει πως οι ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι για τον μεγάλο αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Τσιμίκας:

Για το γεγονός ότι μία πολύ δημοφιλή ιστοσελίδα τον συμπεριέλαβε στην 11άδα με τους καλύτερους ρούκις της φετινής διοργάνωσης: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι ένα έξτρα κίνητρο για μένα, ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Ενόψει του αυριανού αγώνα. Η ομάδα είναι πανέτοιμη γι’ αυτό το μεγάλο παιχνίδι».

Για τους παίκτες που θα αντιμετωπίσει αύριο και αν αποτελεί για τον ίδιο κίνητρο το γεγονός ότι είχε ακουστεί πως ενδιαφέρεται για εκείνο η Άρσεναλ: «Σίγουρα είναι ένα έξτρα κίνητρο. Δεν γνωρίζω όμως κάτι. Εδώ που φτάσαμε και παίζουμε με τέτοιες ομάδες σίγουρα θα έχουν καλούς παίκτες.

Από την πλευρά μου κοιτάω πάντα πως θα είμαι εγώ. Στόχος μου είναι να είμαι πάντα συγκεντρωμένος, να ακολουθώ το πλάνο του προπονητή μου και να δίνω τα πάντα για την ομάδα. Στόχος μας είναι πάντα η νίκη».