Ψεκάστε, σκουπίστε, προκριθήκατε! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ του Σουηδού, Μίκαελ Ιμέρ, (6-1, 6-3) σε 71 λεπτά και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του τουρνουά που διεξάγεται στην Μασσαλία.

Ο Ελληνας τενίστας δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στον Σκανδιναβό και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησε πέρσι. Ο Τσιτσιπάς ήταν εξαιρετικός από τη γραμμή του σερβίς, έχοντας 6 άσους, ενώ κέρδισε τους 21 από τους 24 πόντους που έπαιξε με πρώτο σερβίς και τους 12 από τους 18 με δεύτερο.

Ο συμπατριώτης μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 games, ενώ λίγο αργότερα με δεύτερο μπρέικ έκανε το 5-1. Το τελικό 6-1 επισφράγισε την κυριαρχία του Στέφανου, ο οποίος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο και με 6-3 πήρε τη νίκη.

Επόμενος αντίπαλος για τον Τσιτσιπά ο Βάσεκ Πόσπιλ από τον Καναδά, ο οποίος στον δεύτερο γύρο νίκησε με 2-0 σετ τον Χούμπερ Χουρκάτς. Το παιχνίδι τους θα διεξαχθεί την Παρασκευή (21/2).