Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Τετάρτη τον Παναιτωλικό (18:15) στον επαναληπτικό του 1-1 στο Αγρίνιο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να τελειώσουν τη δουλειά και να πάρουν την πρόκριση στους «4» όπου περιμένουν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης.

Ο Μάσιμο Καρέρα έχει τονίσει την επικινδυνότητα του παιχνιδιού και έχει ζητήσει την προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του, διότι το σκορ του πρώτου αγώνα δεν είναι ασφαλές.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο Ιταλός τεχνικός περιμένει να δει σήμερα την κατάσταση των Ολιβέιρα και Αλμπάνη και το αν θα μπορεί να τους υπολογίζει κανονικά.

Ο Πορτογάλος φορ από την περασμένη Πέμπτη προπονείται κανονικά, χωρίς ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή, ενώ ο Έλληνας επιθετικός που σκόραρε στο Κλεάνθης Βικελίδης, έχει αιμάτωμα στο γόνατο που δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό.

Παράλληλα, επιστρέφουν από τιμωρία οι Σιμόες και Λόπες, ενώ την Κυριακή οι Μάνταλος και Αραούχο αγωνίστηκαν ως αλλαγή και πήραν μερικές επιπλέον ανάσες.