Η Γουλβς έχει στρέψει το βλέμμα της στην Ελλάδα. Πέραν της απόκτησης του Ντάνιελ Ποντένσε, η Γουλβς φέρεται να ενδιαφέρεται και για τη μεταγραφή και του Νέλσον Ολιβέιρα, όπως αποκάλυψε ο «ΣΠΟΡ FM»! Τον σέντερ φορ της ΑΕΚ, ο οποίος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν της καριέρας του φέτος, έχοντας 10 γκολ και 6 ασίστ σε 20 παιχνίδια με την Ενωση, σε όλες τις διοργανώσεις.

Από πηγές της ΑΕΚ επιβεβαιώνεται ότι η αγγλική ομάδα έχει ενημερώσει για το ενδιαφέρον της, ωστόσο σημειώνεται πως δεν έχει φτάσει καμία επίσημη πρόταση. Μάλιστα, οι Κιτρινόμαυροι επισημαίνουν επίσης ότι ο ποδοσφαιριστής έχει ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει τα 6.500.000 € και δεν υπάρχει διάθεση να παραχωρηθεί με λιγότερα χρήματα από όσα προβλέπει η μεταξύ τους συμφωνία.

Αλλωστε, στην Ενωση θεωρούν ότι ο Ολιβέιρα είναι ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής της ομάδας και ο παίκτης που μπορεί να «πιάσει» την πιο υψηλή τιμή πώλησης, μαζί με τον Μπάρκα. Ετσι, δεν έχουν διάθεση να συζητήσουν για ποσά που δεν ανταποκρίνονται στα «θέλω» τους.

Εκείνο που έχει σημασία να αναφέρουμε, τέλος, είναι ότι η ΑΕΚ είναι προετοιμασμένη για όλα. Η Ενωση έχει ήδη ψαχτεί στην αγορά για την απόκτηση σέντερ φορ. Και εάν προκύψει πώληση του Ολιβέιρα, θα κινηθεί αναλόγως.

Κλείνοντας, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι στην ΑΕΚ γνωρίζουν πως εάν όντως φτάσει πρόταση από τη Γουλβς, είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαντήσουν αρνητικά. Καθώς, πέραν του ότι θα είναι το πρώτο deal με το γραφείο του Μέντες (κάτι πολύ σοβαρό και σημαντικό για την Ενωση), ο ποδοσφαιριστής είναι απολύτως λογικό να θέλει να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ…