Σε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο Βόλος κατάφερε να πάρει τον βαθμό στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, με το τελικό 0-0 να αποδίδει ποδοσφαιρική δικαιοσύνη. Χαμένη ευκαιρία για τους Περιστεριώτες να μπουν στην τετράδα.

Παίζοντας για τρίτη φορά μέσα σε 13 μέρες, Ατρόμητος και Βόλος δεν είχαν πολλά να κρύψουν ο ένας από τον άλλον. Γνωρίζονταν απ’ έξω κι ανακατωτά. Τα υπέρ και τα κατά. Που πρέπει να χτυπήσουν και τι πρέπει να προσέξουν.

Ο Βόλος έβαλε μαν του μαν σε κάθε παίκτη του Ατρόμητου που θεωρούσε πως μπορεί να του κάνει τη ζημιά. Ο Ατρόμητος ήταν προσεκτικός κυρίως στο ξεκίνημα, με στόχο να μην την… πατήσει όπως στο Κύπελλο, που βρέθηκε να χάνει με 0-2 στο 20′ και να βάλει σε αμφιβολία μια δεδομένη πρόκριση από το υπέρ του 3-0 στο πρώτο ματς.

Τα κατάφερε κι εκείνος. Στο Περιστέρι ο ένας εξόντωσε τον άλλον. Είχαν πρώτα το μυαλό τους στο μηδέν στην άμυνα και μετά στο πως θα σκοράρουν. Κυρίως έως το 70′, όταν ο Σάββας Παντελίδης πια αποφάσισε να κάνει την ομάδα του περισσότερο επιθετική και να διεκδικήσει τη νίκη που για εκείνον θα σήμαινε πεντάδα.

Αντίθετα, ο Βόλος από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό αρκέστηκε στο να αμύνεται, να αφήσει μακριά από την περιοχή τον Μανούσο, τον Γιακουμάκη και αργότερα τον Βέλλιο, να κόψει την κάθετη πάσα του Ούμπιδες και να ψάξει ένα γκολ νίκης στις αντεπιθέσεις. Ελάχιστες ήταν αυτές. Μηδαμινές εκείνες που έφεραν κάποια ευκαιρία από πλευράς φιλοξενούμενων.

Στα τελευταία 15 λεπτά, πλέον, η μπάλα απλά έφευγε από την περιοχή, ο Βόλος έκανε καθυστερήσεις, οι παίκτες του έπεφταν κάτω με την πρώτη ευκαιρία και όλα έδειχναν πως το ματς δε θα ξεκολλούσε από το μηδέν. Οπως και έγινε, με τους Βολιώτες να είναι οι… χαρούμενοι της ισοπαλίας και τον Ατρόμητο να σπαταλά μεγάλη ευκαιρία για να ξεπεράσει Ξάνθη, ΟΦΗ και – ίσως – Άρη.