Ο Νίκος Γκίκας στάθηκε άτυχος στην αναμέτρηση με τη Μπαντίρμα για την 11η αγωνιστική του Basketball Champions League, καθώς τραυματίστηκε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και τέθηκε νοκ – άουτ από τις αναμετρήσεις της ομάδας του για τους επόμενους δύο μήνες.

Σήμερα ο 29χρονος γκαρντ υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάσταση του προβλήματός του και, πλέον, θα αρχίσει άμεσα τη διαδικασία αποκατάστασης.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΚΑΕ ΑΕΚ:

«O αθλητής της ΑΕΚ BC, Νίκος Γκίκας, υπεβλήθη σήμερα (18/01) στο Metropolitan General σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης του ωλενίου πλαγίου συνδέσμου του δεξιού αντίχειρα, από τον επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ ΒC, Dr Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό, ορθοπαιδικό χειρουργό, με βοηθό τον κ. Στέφανο Καϊάφα, μέλος του Ιατρικού Επιτελείου.

Η χειρουργική επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία. Ο αθλητής θα ξεκινήσει σύντομα πρόγραμμα αποκατάστασης. Στις φωτό, οι κ.κ. Ξυπνητός και Καϊάφας, μαζί με τον Νίκο, και τον Διευθυντή Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ BC, Γιώργο Νικολάου.»

View this post on Instagram

O αθλητής της ΑΕΚ BC, Νίκος Γκίκας, υπεβλήθη σήμερα (18/01) στο Metropolitan General σε επέμβαση αποκατάστασης ρήξης του ωλενίου πλαγίου συνδέσμου του δεξιού αντίχειρα, από τον επικεφαλής του Ιατρικού Επιτελείου της ΑΕΚ ΒC, Dr Φραγκίσκο Νικ. Ξυπνητό, ορθοπαιδικό χειρουργό, με βοηθό τον κ. Στέφανο Καϊάφα, μέλος του Ιατρικού Επιτελείου. Η χειρουργική επέμβαση στέφθηκε με επιτυχία. Ο αθλητής θα ξεκινήσει σύντομα πρόγραμμα αποκατάστασης. Στις φωτό, οι κ.κ. Ξυπνητός και Καϊάφας, μαζί με τον Νίκο, και τον Διευθυντή Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. της ΑΕΚ BC, Γιώργο Νικολάου. #AEKBC #GetWellSoon @nikthegik8

A post shared by AEK B.C. (@aekbc) on