Οριστικό: Ο Κώστας Φορτούνης επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά το σοβαρό τραυματισμό που είχε υποστεί στην προετοιμασία των Πειραιωτών! Το επιβεβαίωσε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την επιβλητική νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμία με 4-0.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε μετά τη λήξη του αγώνα προανήγγειλε την επιστροφή του αρχηγού του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του Κυπέλλου με την Καλαμάτα! «Όλα δείχνουν πως θα παίξει κάποια λεπτά την Τετάρτη.

Το σχεδιάζουμε δύο μήνες και μετά από τόσο καιρό όπως πάει η αποθεραπεία του θα πάρει μερικά λεπτά. Θέλουμε να γυρίσουν οι τραυματίες όσο πιο γρήγορα γίνεται για να έχουμε μια ολοκληρωμένη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέδρο Μαρτίνς.

Μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και ο Κώστας Φορτούνης. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε τραυματιστεί στο φιλικό με το Αμβούργο στις 10 Ιουλίου και στις 20 του ίδιου μήνα είχε περάσει την πόρτα του χειρουργείου.

Ο επικεφαλής γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος, είχε αποκαταστήσει τον κομμένο πρόσθιο χιαστό στο δεξί γόνατο του Ελληνα μεσοεπιθετικού.

Εξι μήνες μετά ο Φορτούνης είναι έτοιμος να φορέσει και πάλι τα παπούτσια του και να μπει στον αγωνιστικό χώρο για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Είναι έτοιμος για τη μεγάλη επιστροφή. Μια επιστροφή που επιβεβαίωσε με τον πλέον επίσημο τρόπο ο Πέδρο Μαρτίνς και την οποία περιμένουν οι οπαδοί των Πειραιωτών με μεγάλη ανυπομονησία.