Σόρτερ: «Πρέπει να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι»

Παρά την ήττα της ομάδας του στην Λάρισα, ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ εξέφρασε την αισιοδοξία για τη συνέχεια του συγκροτήματος του Χαραλαμπίδη.

Όπως ο προπονητής του, έτσι και αυτός, θεώρησε ότι η κακή αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ ήταν ο λόγος της ήττας από την Λάρισα. Ο λόγος για τον Σανόν Σόρτερ, ο οποίος πάντως μένει αισιόδοξος για την ομάδα του και την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ, είπε: «Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα, να εκτελέσουμε καλύτερα σε συγκεκριμένες καταστάσεις του αγώνα. Μείναμε πίσω στην αρχή και ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε στην έδρα της.

Μείναμε πίσω με 15 πόντους, αλλά παλέψαμε ως το τέλος, φτάσαμε σε ένα παιχνίδι δύο κατοχών. Είχαμε την ευκαιρία μας να μεγαλώσουμε τη δική μας διαφορά, αλλά έβαλαν κάποια μεγάλα καλάθια σε σημεία-κλειδιά του παιχνιδιού. Δεν εκτελέσαμε το αμυντικό μας πλάνο με τον τρόπο που έπρεπε.

Ο προπονητής δοκίμασε πολλά αμυντικά σχήματα. Παίξαμε ζώνη σε κάποια σημεία, παίξαμε με αλλαγές και μας χτύπησαν. Κάποιες φορές, όταν είσαι στο ένας με έναν είναι απλά θέμα θέλησης. Αρκετές φορές πήγαν σε παιχνίδι απομόνωσης και έβαλαν κάποια ποιοτικά καλάθια. Αν ήμασταν λίγο καλύτεροι εκεί, πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό.

Έχει ακόμα αρκετό δρόμο η σεζόν. Πρέπει να βλέπουμε κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι. Δεν αφήνω να πιεστώ πολύ από τις καταστάσεις. Είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος, προσπαθώ πάντα να παραμένω αισιόδοξος. Πρέπει να προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθώ να ηγηθώ της ομάδας μου, όσο καλύτερα μπορώ και θα δούμε τι θα συμβεί».

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk