Γίνεται κανονικά η εκδίκαση με Ολυμπιακό!

Στο κενό τα αιτήματα-πανικού ΠΑΟΚ και Ξάνθης! Κανονικά σε όλη την διαδικασία ο Ολυμπιακός, ξεκινά η εκδίκαση στη 1.45μμ. Κανένα από τα έγγραφα που είχε ζητήσει η ΕΕΑ δεν έχουν προσκομίσει ΠΑΟΚ και Ξάνθη!

Δεν πέρασε η προσπάθεια ΠΑΟΚ και Ξάνθης για αναβολή και φίμωση του Ολυμπιακού! Η διαδικασία της εκδίκασης της πολύκροτης υπόθεσης για τις σχέσεις ΠΑΟΚ-Ξάνθη ξεκινά στη 1.45μμ με τον Ολυμπιακό να συμμετέχει κανονικά. Εκτός έμεινε η Λάρισα.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αφού εξέτασε όλα τα αιτήματα αποφάσισε πως δεν υπάρχει λόγος αναβολής και πως ο Ολυμπιακός έχει κάθε δικαίωμα όχι απλά να είναι στην διαδικασία και να πάρει μέρος σε αυτή, αλλά και να μπορεί να υποβάλλει ερωτήματα και να καταθέτει στοιχεία!

Η Επιτροπή ανακοίνωσε πως η εκδίκαση θα ξεκινήσει στη 1.45μμ καθώς έδωσε αντίγραφα στους εκπροσώπους των ομάδων για τα νέα έγγραφα-φωτιά που έφτασαν στην κατοχή τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΕΕΑ είχε ζητήσει από ΠΑΟΚ και Ξάνθη να προσκομίσουν συγκεκριμένα έγγραφα κάτι που δεν έχει συμβεί. Οι δύο ΠΑΕ δεν έχουν πάει το παραμικρό ενώ επίσης κανένα από τα άμεσα εμπλεκόμενα πρόσωπα, όπως ο Καλπαζίδης δεν δίνει το παρών στην εκδίκαση.

ΠΑΟΚ και Ξάνθη στα σκοινιά…

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk