Σκάνδαλο ΠΑΟΚ – Ξάνθη : Εγγραφα-φωτιά για μεταγραφές Ζίβκοβιτς, Μελιόπουλου και τη συμμετοχή τους στις 31/03/2019

Η Ξάνθη γνώριζε από 05/02/2019 τη μεταγραφή Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ, αλλά τον χρησιμοποίησε στις 31/03/2019. Στο ίδιο ματς, ο ΠΑΟΚ επέτρεψε ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ να παίξει εναντίον του δανεικός ποδοσφαιριστής του (Μελιόπουλος)! Γιατί αυτή η «εξαίρεση»;

Το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται μόλις στην αρχή της διερεύνησης μιας ευθείας υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας, που αναμένεται να προκαλέσει ακόμη περισσότερες σεισμικές δονήσεις το επόμενο διάστημα.

Οι αποκαλύψεις του ONE Channel για την αγορά των προπονητικών εγκαταστάσεων της Ξάνθης και του ξενοδοχείου Le Chalet από τον ανιψιό του Ιβάν Σαββίδη, έναντι 10.000.000 € και το γεγονός ότι ο Ιωάννης Καλπαζίδης βρήκε τα συγκεκριμένα χρήματα, ενώ για πολλά χρόνια εργαζόταν ως σερβιτόρος στο Κιλκίς, φαίνεται ότι είναι μόνο η αρχή των αποκαλύψεων.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχει καλέσει σε απολογία τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη την ερχόμενη Παρασκευή 10/01/2020.

Οι δύο ΠΑΕ προσπάθησαν και επιμένουν ότι στην εκδίκαση δεν πρέπει να παρίστανται οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού, της ομάδας που έκανε την επίσημη καταγγελία στην ΕΕΑ για τις τριγωνικές σχέσεις Σαββίδη – ΠΑΟΚ – Ξάνθης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
  • Αναβολές και… private clubs Το τεράστιο ροζ, γεμάτο καθρέφτες, δωμάτιο στη βίλα «Ορτανσία», σκαρφαλωμένη στις ψηλότερες και πλέον θεαματικές οροσειρές της Εκάλης, ήταν... ΣΙΒΥΛΛΑ |
Helios Kiosk