Υπογράφει στην Αλ Αχλί ο Μάριν και φέρνει χρήματα στον Ολυμπιακό

Ένα σημαντικό ποσό αναμένεται να αποσπάσει από τη μεταγραφή του Μάρκο Μάριν στη Σαουδική Αραβία ο Ολυμπιακός, χάρη σε σχετική συμφωνία με τον Ερυθρό Αστέρα.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Μάρκο Μάριν στην Αλ Αχλι.

Όπως έγινε γνωστό, η Αλ Αχλί συμφώνησε να πληρώσει τη ρήτρα του 30χρονου ύψους 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ποσό όμως που θα δοθεί σε δυο δόσεις. Από τη συγκεκριμένη υπόθεση, πάντως, κερδισμένος βγαίνει και ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα βάλει στα ταμεία του ένα σημαντικό μέρος των χρημάτων της μεταγραφής.

Σύμφωνα με την Mozzart της Σερβίας, οι «ερυθρόλευκοι» δικαιούνται το 30% των συνολικών χρημάτων χάρη σε σχετική συμφωνία που είχαν με τον Ερυθρό Αστέρα, κάτι που σημαίνει πως θα εισπράξουν το ποσό των 500 χιλιάδων δολαρίων.

Από την πλευρά τους, οι Σέρβοι θα βάλουν στα ταμεία τους 1.700.000 δολάρια, ενώ ο ίδιος ο Μάριν θα γίνει κατά 2.000.000 πλουσιότερος μέχρι το 2022.

Πλέον, το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το deal είναι οι ιατρικές εξετάσεις του Γερμανού και εφόσον δεν προκύψουν απρόοπτα θα ανοίξει οριστικά ο δρόμος για την επισημοποίηση της μεταγραφής.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk