Ορισμένοι άνθρωποι πραγματικά λατρεύουν το shopping. Άλλοι, πάλι, το αποφεύγουν μέχρι να μην μπορούν να κάνουν αλλιώς και καταφεύγουν σε αυτό μόνο για να εξασφαλίσουν τα απολύτως απαραίτητα. Και οι δύο κατηγορίες, όμως, μπορούν να απολαύσουν περισσότερο τη διαδικασία αν πάρουν τη βοήθεια της τεχνολογίας. Το Bonus App, το application της Alpha Bank μπορεί να μειώσει τόσο τα χρήματα όσο και τον χρόνο που χρειάζεται να δαπανήσετε για τις αγορές σας, μέσα από μια σειρά από χρήσιμα εργαλεία και καινοτομίες.

Τι είναι το Bonus App;

Πρόκειται για ένα δωρεάν application, κατάλληλο για λογισμικό Android και iOS, το οποίο σας βοηθά να διαχειριστείτε εύκολα και σωστά τους πόντους επιβράβευσης που κερδίζετε κατά τις αγορές σας με κάρτες Bonus της Alpha Bank.

Πώς λειτουργεί;

Αρκεί να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του web banking ή τον αριθμό της κάρτας σας και δύο τυχαία ψηφία του Pin που θα σας ζητηθούν από την εφαρμογή. Έτσι θα αποκτήσετε εύκολη πρόσβαση σε όλες της προσφορές εξαργύρωσης και συλλογής Bonus πόντων. Αμέσως μετά την εγκατάσταση, η εφαρμογή θα σας χαρίσει 2.000 επιπλέον πόντους επιβράβευσης bonus για να τις εκμεταλλευτείτε με όποιον τρόπο προτιμάτε.

Οι καινοτομίες του Bonus App

Προσωποποιημένη ενημέρωση

Το πρώτο πράγμα που θα σας ζητηθεί μόλις ανοίξετε για πρώτη φορά το Bonus App, είναι να επιλέξετε τους συνεργάτες της προτίμησής σας, προκειμένου να ενημερώνεστε πρώτα για τις δικές τους προσφορές και να μην αναγκάζεστε να προσπελάσετε τη μεγάλη λίστα του συνόλου των συνεργατών.

Για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, οι συνεργάτες του Προγράμματος Bonus έχουν μοιραστεί σε κατηγορίες με βάση τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που παρέχουν. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε ποια καταστήματα θα καλύψουν τις καθημερινές σας ανάγκες (καύσιμα, θέρμανση, τηλεφωνία, super market, κλπ), σε ποια προτιμάτε να απευθυνθείτε για την ένδυσή σας, σε ποια για την εστίαση, και τα λοιπά. Η προσωποποιημένη λίστα δημιουργείται εύκολα, με ένα κλικ επάνω στο logo του συνεργάτη.

Προσφορές που σας ταιριάζουν

Για να ανακαλύψετε την κατάλληλη προσφορά, δεν αρκεί να ξέρετε το κατάστημα στο οποίο θα θέλατε να εξαργυρώσετε τους πόντους σας. Πρέπει να γνωρίζετε και τι δυνατότητες σας δίνει ο κάθε συνεργάτης (για παράδειγμα: έκπτωση, αφαίρεση ΦΠΑ, δωρεάν προϊόντα), αλλά και αν έχετε συγκεντρώσει τον απαραίτητο αριθμό των πόντων.

Το Bonus App σας εμφανίζει πάντα τον αριθμό των πόντων σας στο πάνω αριστερά μέρος της οθόνης, ενώ παράλληλα σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε τις προσφορές που διατίθενται για τη δική σας κατηγορία πόντων. Έτσι, είστε πάντα σε θέση να εντοπίσετε εκείνη που σας ταιριάζει.

Προσφορές που ονειρεύεστε

Φυσικά, πολλές φορές θα πιάσετε τον εαυτό σας να χρειάζεται – ή απλώς να επιθυμεί – μια προσφορά για την οποία δεν διαθέτετε ακόμη τους απαραίτητους πόντους. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε να κάνετε κλικ στην καρδιά στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης εντός της προσφοράς και να την καταχωρίσετε στα «Dream Offers». Το application θα σας εμφανίσει μια μπάρα, επί της οποίας θα φαίνεται ο αριθμός των πόντων που υπολείπονται.

Μάλιστα, επιλέγοντας τα αγαπημένα σας Dream Offers μέχρι τις 9 Ιανουαρίου, δεν αποκλείεται να βρεθείτε ανάμεσα στους 100 τυχερούς που θα μπορέσουν να ικανοποιήσουν την επιθυμία τους στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου.

Μπορείτε να επιταχύνετε τη συγκέντρωσή τους, επιλέγοντας για τις αγορές σας τους μεγάλους συνεργάτες του Προγράμματος Bonus, ώστε να εξασφαλίζετε τέσσερις πόντους για κάθε 1€ που ξοδεύετε. Εντός του Bonus App θα βρείτε και την πλήρη λίστα αυτών των συνεργατών.

Η βοήθεια του κοινού

Δεν χρειάζεται να βασίζεστε αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις για να συλλέξετε τους πόντους που έχετε ανάγκη. Μέσα από το Bonus App μπορείτε να ανταλλάσσετε πόντους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, απλώς επιλέγοντας τον αριθμό των πόντων και τον αριθμό της κάρτας τους.

Επιπλέον, αν προτείνετε την εφαρμογή στους φίλους σας, εκείνοι θα κερδίσουν τους 2.000 πόντους της εγγραφής τους, και εσείς 1.000 πόντους επιβράβευσης για κάθε άτομο που θα χρησιμοποιήσει τον κωδικό σύστασης.

Ο σωστός προορισμός

Βρήκατε την προσφορά που σας ταιριάζει και γνωρίζετε ακριβώς πώς θα την εκμεταλλευτείτε. Τώρα, σας μένει να μάθετε το πού. Κάνοντας κλικ στον χάρτη που βρίσκεται στο πάνω δεξιά μέρος της οθόνης σας, μπορείτε να δείτε άμεσα όλα τα κοντινά καταστήματα, αλλά και να λάβετε οδηγίες για την πιο εύκολη διαδρομή μέχρι εκεί.

Μείνετε πάντα ενήμεροι

Μέσω του εργαλείου ειδοποιήσεων του Bonus App, έχετε την ευκαιρία να λαμβάνετε ειδοποιήσεις για όλα τα νέα του Bonus, βάσει των προτιμήσεών σας αλλά και της τοποθεσίας σας. Παράλληλα, η εφαρμογή σας ενημερώνει εγκαίρως και για τους Bonus πόντους σας που πρόκειται να λήξουν, ώστε να είστε βέβαιοι πως θα προλάβετε να τους αξιοποιήσετε. Τέλος, έχετε την ευκαιρία να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε οποιαδήποτε κατηγορία ειδοποιήσεων με βάση τις προσωπικές σας προτιμήσεις, ώστε να ενημερώνεστε μόνο για εκείνα που οι ίδιοι θεωρείτε σημαντικά.