Σούπερ Λίγκα: Κανονικά τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από σχεδόν 24 ώρες διαβουλεύσεων, τρία e-mail, μπόλικο παρασκήνιο, διαρροές, αλλά και… τσακωμούς μεταξύ τους, οι διαιτητές αποφάσισαν να αναστείλουν την αποχή τους.

Οι διαιτητές και οι βοηθοί της Super League, αποφάσισαν να μην κάνουν πράξη την απειλή τους για… μαζικά κωλύματα και σε ψηφοφορία που έλαβε χώρα το βράδυ της Τετάρτης, αποφάσισαν να σφυρίξουν κανονικά στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής.

Μια απόφαση που ουσιαστικά δικαιώνει 100% τον Ολυμπιακό. Και βγάζει στη σέντρα τους διαιτητές που αλλοίωσαν την εικόνα ολόκληρου του πρωταθλήματος.

Για όσους έχουν μικρή μνήμη, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι οι διαιτητές ανακοίνωσαν επίσημα αποχή από τους αγώνες, μετά τις μηνύσεις που έκανε ο Αχιλλέας Μπέος.

Στη συνέχεια και μετά την αλλοίωση αποτελέσματος από τους Φωτιά και Ευαγγέλου στον Βόλο, οι ίδιοι εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία κατηγορούσαν, τόσο την ΚΕΔ όσο και τον επικεφαλής της επιτροπείας στην Ελλάδα Χούμπελ, για τη δήλωση πο είχε κάνει, εναντίον των δύο διαιτητών. Και για τις σαφείς, ξεκάθαρες και χωρίς περιστροφές αιχμές που είχε αφήσει για τον τρόπο που σφυρίζουν.

Η μήνυση του Σάββα Θεοδωρίδη στους διαιτητές του αγώνα με τον Βόλο, για δωροδοκία, αποτέλεσε αφορμή για τους ρέφερινα κηρύξουν αποχή επ αόριστον, με σκοπό να διαμαρτυρηθούν για τη στάση της ΚΕΔ, του Χούμπελ, αλλά και την ποινική διαδικασία εναντίον των συναδέλφων τους. Μια αποχή (δια… μαζικού κωλύματος), που κράτησε μόλις λίγες ημέρες.

Επί της ουσίας και μετά από σχεδόν 24 ώρες διαβουλεύσεων, τρία e-mail, μπόλικο παρασκήνιο, διαρροές, προστριβές, εξωγενείς πιέσεις, αλλά και… τσακωμούς μεταξύ τους, οι διαιτητές αποφάσισαν να αναστείλουν την αποχή τους. Δικαιώνοντας πανηγυρικά τον Ολυμπιακό για τη στάση που τήρησε και τις θέσεις που εξέφρασε.

Οι διαιτητές κατάλαβαν και ουσιαστικά αποδέχθηκαν ότι οι ίδιοι φέρουν ευθύνη για όσα συμβαίνουν στο φετινό πρωτάθλημα. Αποδέχθηκαν ότι με τις υποδείξεις τους έχουν αλλοιώσει την εικόνα του πρωταθλήματος, με αποκορύφωμα το έγκλημα του Βόλου.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk