Μύθος, είδωλο και συγχρόνως μια από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει καταφέρει να αφήσει τη δική του τεράστια παρακαταθήκη και κληρονομιά στον χώρο του αθλήματος, με την πλειοψηφία των φιλάθλων να πίνουν… νερό στο όνομά του.

Εξάλλου, το όνομα του Πορτογάλου αποτελεί ένα από τα ευρέως γνωστά, με τα επιτεύγματά του εντός των αγωνιστικών χώρων να τον έχουν αναγάγει ως έναν εκ των κορυφαίων της εποχής του.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η «αυτοκρατορία» του Κριστιάνο δεν περιορίζεται μονάχα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς ο Πορτογάλος αστέρας μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί και ως ο… βασιλιάς των social media.

Ενδεικτικό είναι πως ο επιθετικός της Γιουβέντους ανακηρύχθηκε ο πιο ακριβοπληρωμένος διάσημος στο Instagram για το 2019, καθώς τα έσοδά του αγγίζουν το αστρονομικό ποσό των 47.800.000 ευρώ.

Την ίδια στιγμή το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που του προσφέρει η Γιουβέντους προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 34.600.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει πως ο 34χρονος αμείβεται με 13.200.000 ευρώ λιγότερα από τη Μεγάλη Κυρία σε σχέση με το Instagram.

Δεύτερος στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους από το διάσημο Μέσο κοινωνικής Δικτύωσης είναι ο Λιονέλ Μέσι, ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος παρά το γεγονός πως έχει σταματήσει στο ποδόσφαιρο, εξακολουθεί να απασχολεί τα social media και τους followers του.