Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί πραγματοποιεί μια σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού τόσο στην Ελλάδα αλλά και στο Champions League. Ο Νορβηγός μπακ είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες των ερυθρόλευκων και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων του εξωτερικού.

Για τον Ομάρ έχουν ακουστεί διάφορα σενάρια για ενδιαφέρον από την Αγγλία, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει κάτι προς το παρόν. Δημοσίευμα όμως από την Τουρκία βάζει στο «κόλπο» της απόκτησης του Νορβηγού και τις Φενέρμπαχτσε και Γαλατασαράι.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «feneronline.net» η Φενερμπαχτσέ και η Γαλατασαράι ετοιμάζονται να κάνουν «μία μεταγραφή έκπληξη» η οποία θα είναι ο Ομάρ από τον Ολυμπιακό.

Στη Γαλατασαράι ψάχνουν τον διάδοχο του Μαριάνο, ο οποίος είναι πιθανό να αποχωρήσει από την τουρκική ομάδα, και ο Φατίχ Τερίμ θα ήθελε πολύ τον διεθνή άσο, ενώ και η Φενέρ θέλει μια εναλλακτική για τον Μαουρίσιο Ίσλα.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο δεν φαινεται διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Ελαμπντελαουί ειδικά αν δεν ικανοποιηθεί στο οικονομικό κομμάτι, ενώ και ο ίδιος ο Νορβηγός είναι χαρούμενος στην Ελλάδα.