Νέα στοιχεία για τις κινήσεις των συλληφθέντων μελών της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας» έρχονται στο φως της δημοσιότητας, λίγες μόλις ώρες μετά την προφυλάκιση τους.

Οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή στην «Επαναστατική Αυτοάμυνα» παρουσιάστηκαν στην ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος της Κυψέλης (σ.σ. η αρχική γιάφκα) ως δύο αδέρφια που εργάζονται ως ναυτικοί.

Όπως αναφέρει η ίδια, η οποία εργάζεται χρόνια στην πολυκατοικία της Κυψέλης και το διαμέρισμά της χρησιμοποιήθηκε ως τρομοκρατική γιάφκα, επαφή είχε μόνο με τον έναν από τους δύο κατηγορουμένους, τον Χατζηβασιλειάδη, ο οποίος την επισκεπτόταν κάθε μήνα προκειμένου να της πληρώσει τα κοινόχρηστα.

Η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος περιγράφει έναν απλό άνθρωπο που είχε μαζί της τα τυπικά.

«Ευγενικός άνθρωπος, λιγομίλητος, απλός και πολύ μετρημένος»

«Ερχόταν, έλεγε μια καλημέρα, έφερνε το ειδοποιητήριο των κοινοχρήστων πλήρωνε, έφευγε. Πρωινές ώρες ερχόταν σε εμένα εδώ που πλήρωνε» αναφέρει, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Προσθέτει, δε, πως της φαινόταν ένας ευγενικός άνθρωπος, λιγομίλητος, απλός και πολύ μετρημένος.

Παράλληλα, υπογραμμίζει πως στα πέντε με έξι χρόνια που οι δύο κατηγορούμενοι νοίκιαζαν το διαμέρισμα, δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία κανενός άλλου, ανδρός ή γυναικός, πέραν του Χατζηβασιλειάδη.