Πέντε ημέρες μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και η εικόνα της Μυρτούς Παπαδομιχελάκη στο «Καραϊσκάκης» συνεχίζει να συγκινεί.

Η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσου, μίλησε στον «κόκκινο πρωταθλητή» για το πώς βίωσε η κόρη της το απόγευμα της Κυριακής. Ο αθλητισμός πρέπει να ενώνει και η παρουσία της Μυρτούς έστειλε το μήνυμα σε όλους.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός όμως απέδειξε και μέσα στην εβδομάδα το κοινωνικό της πρόσωπο και βρέθηκε δίπλα στο πλευρό του μικρού Μιχάλη, που έπεσε θύμα τροχαίου στην Πεντέλη και παραλίγο να χάσει τη ζωή του.

Η μοναδική σκέψη του 14χρονου, όταν ξεπέρασε τον κίνδυνο, ήταν ο αγαπημένος του Ολυμπιακός. Και οι ερυθρόλευκοι άσσοι του έστειλαν τις ευχές του. Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κριστιάν Καρεμπέ, τον επισκέφτηκε την Πέμπτη στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, του έδωσε μία φανέλα του Ολυμπιακού υπογεγραμμένη από τους παίκτες της ομάδας, και του έδειξε στο κινητό του τα μηνύματα των Τοροσίδη, Παπαδόπουλου, Φορτούνη, Τσιμίκα, Μπουχαλάκη και Κούτρη. Μάλιστα, ο Καρεμπέ κάλεσε τον Μιχάλη, μόλις αναρρώσει και την οικογένεια του στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα.

Πηγή: onetv.gr