Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής για τον Ολυμπιακό, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στα Πηγάδια απέναντι στην Ξάνθη.

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο, οι Πειραιώτες, ωστόσο, θα έχουν τη στήριξη των φιλάθλων τους και θα προσπαθήσουν να οδηγήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μία σπουδαία νίκη.

Συγκεκριμένα, στο πλευρό του Πέδρο Μαρτίνς και των οπαδών τους θα βρεθούν 2.000 οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν ερυθρόλευκο χρώμα στις κερκίδες του «Ξάνθη Αρένα».

Σε ένα ακόμα παιχνίδι οι οπαδοί των Πειραιωτών θα σταθούν δίπλα στην ομάδα τους, η οποία θέλει πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Ακρίτες,  προκειμένου να παραμείνει μόνη στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Ο κόσμος αναμένεται να αποτελέσει τον 12ο παίκτη του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά τα 2000 εισιτήρια να είναι πολύ λίγα για να καλύψουν τη ζήτηση των φιλάθλων του Ολυμπιακού.

Οσα έχουν απομείνει, για τις θύρες Δ (20 ευρώ) και Γ1 (25 ευρώ), συνεχίζουν να πωλούνται μέσω του παρακάτω συνδέσμου. Ενα ακόμα δύσκολο ματς, με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει με τον κόσμο του στην Ξάνθη, με στόχο μια ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.