• Αναζήτηση
  • Μεγάλο αφιέρωμα : Γεύσεις και πρόσωπα της Κρήτης

    Μεγάλο αφιέρωμα στην κρητική γαστρονομία από τον Γευσιγνώστη

    ΤοΒΗΜΑ Team

    Καταγράφουμε την τυροκόμιση μυζήθρας σε ένα μιτάτο του Ψηλορείτη

    Παρακολουθούμε μια μικρή μπάλα ζύμης να γίνεται λεπτό χειροποίητο φύλλο διαστάσεων 3 επί 4 μ. σε ένα εργαστήριο που λειτουργεί από το 1958.

    Δοκιμάζουμε αντικριστό που ψήθηκε σε μια απλωσιά πάνω από τα Ανώγεια.

    Γευόμαστε αγριόχορτα που γίνονται εξαίσια εδέσματα στα χέρια άξιων νοικοκυρών.

    Συζητάμε με παραγωγούς και μαγείρισσες, με εστιάτορες, σεφ και μελετητές της κρητικής διατροφής.

    Εικόνες και στιγμιότυπα από τον Γευσιγνώστη Ιουλίου που κυκλοφορεί στις  7 Ιουλίου με το «Βήμα της Κυριακής» και είναι αφιερωμένος στην Κρητική γαστρονομία.

    Γευσιγνώστης
    One Channel
    Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk