Καταγράφουμε την τυροκόμιση μυζήθρας σε ένα μιτάτο του Ψηλορείτη

Παρακολουθούμε μια μικρή μπάλα ζύμης να γίνεται λεπτό χειροποίητο φύλλο διαστάσεων 3 επί 4 μ. σε ένα εργαστήριο που λειτουργεί από το 1958.

Δοκιμάζουμε αντικριστό που ψήθηκε σε μια απλωσιά πάνω από τα Ανώγεια.

Γευόμαστε αγριόχορτα που γίνονται εξαίσια εδέσματα στα χέρια άξιων νοικοκυρών.

Συζητάμε με παραγωγούς και μαγείρισσες, με εστιάτορες, σεφ και μελετητές της κρητικής διατροφής.

Εικόνες και στιγμιότυπα από τον Γευσιγνώστη Ιουλίου που κυκλοφορεί στις  7 Ιουλίου με το «Βήμα της Κυριακής» και είναι αφιερωμένος στην Κρητική γαστρονομία.