Το κόλπο γκρόσο με την απόκτηση του Ματάις Ντε Λιχτ φέρεται να επιθυμεί η Γιουβέντους.

Παρά το γεγονός πως μέχρι πρότινος αδιαφιλονίκητο φαβορί για την περίπτωσή του ήταν η Μπαρτσελόνα, η αρνητική απάντηση του Ολλανδού στην πρόταση των «μπλαουγκράνα» άλλαξε τα δεδομένα.

Πλέον, όλο και περισσότερες ενδιαφερόμενες ομάδες κάνουν την εμφάνισή τους για τον 19χρονο αμυντικό, με τελευταία τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «De Telegraph», οι «μπιανκονέρι» ετοιμάζουν μια απίθανη πρόταση τόσο για τον Άγιαξ όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, η οποία θα είναι πολύ δύσκολο να απορριφθεί.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου είναι πρόθυμοι να προσφέρουν πάνω από 70 εκατομμύρια ευρώ στον Αίαντα προκειμένου να αποσπάσουν τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή, ενώ ο ίδιος ο Ντε Λιχτ θα αμείβεται με πλουσιοπάροχο συμβόλαιο που θα κυμαίνεται από 15 έως 20 εκατομμύρια ευρώ.

Πάντως, η «Γηραιά Κυρία» δεν είναι η μοναδική που δίνει τον ουρανό με τα άστρα για τον νεαρό αμυντικό, καθώς δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου θέλουν την Παρί να προσφέρει 20 εκατομμύρια ετησίως στον 19χρονο προκειμένου να τον κάνει δικό της.