Η Πάρμα είχε βρεθεί κοντά στην απόκτηση του Ομάρ Ελ Καντουρί τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά τελικά τότε με παρέμβαση του Λουτσέσκου και του Ιβάν Σαββίδη ο Μαρονικός έμεινε στην Τούμπα.

Στην ιταλική ομάδα περίμεναν ότι η μεταγραφή θα γίνονταν τώρα το καλοκαίρι αλλά διαψεύστηκαν, καθώς ο Δικέφαλος έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τη Σταντάρ Λιέγης για την παραχώρηση του Μαροκινού έναντι 1.000.000 ευρώ.

Το σάιτ «Parmalive.it» αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Πάρμα για τον παίκτη του ΠΑΟΚ από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά και το ναυάγιο καθώς καταλήγει πλέον στη βελγική ομάδα.

Το ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει: «Το μέλλον του Ελ Καντουρί δε θα είναι στην Πάρμα. Βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σταντάρ Λιέγης. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί, μετά τις λεπτομέρειες που δεν ολοκληρώθηκαν για τη μεταγραφή του στην Πάρμα, στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου αναμένεται να αποχαιρετήσει τον ΠΑΟΚ. Πλέον είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στο Βέλγιο και τη Σταντάρ Λιέγης. Είναι έτοιμος για μία τριετή συμφωνία, με περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο».

Από την πλευρά τους τα βελγικά ΜΜΕ μιλούν για οριστική συμφωνία του ΠΑΟΚ με τη Σταντάρ Λιέγης και σημειώνουν ότι ο Ελ Καντουρί θα υπογράφει το νέο του συμβόλαιο στη νέα του ομάδα την προσεχή εβδομάδα.