• Αναζήτηση
  • Sushi στο σπίτι για αρχάριους

    «Παίζουμε» με ψάρια και λαχανικά και φτιάχνουμε τις γεύσεις που μας αρέσουν.

    ΤοΒΗΜΑ Team

    Κι όμως δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξει κανείς το τέλειο σούσι.

    Αρκεί να ακολουθήσει σωστά τα βήματα και, φυσικά, να γνωρίζει τα μυστικά του.

    Ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία;

    Πώς καθαρίζουμε τα ψάρια;

    Πώς προετοιμάζουμε το ρύζι – το Α και το Ω για το καλό σούσι.

    Ολα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος προτού τυλίξει το πρώτο του ρολό….

    Διαβάστε περισσότερα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» στις 2 Ιουνίου.

    Δείτε επίσης
    Γευσιγνώστης
    One Channel
    Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk