Κι όμως δεν είναι τόσο δύσκολο να φτιάξει κανείς το τέλειο σούσι.

Αρκεί να ακολουθήσει σωστά τα βήματα και, φυσικά, να γνωρίζει τα μυστικά του.

Ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία;

Πώς καθαρίζουμε τα ψάρια;

Πώς προετοιμάζουμε το ρύζι – το Α και το Ω για το καλό σούσι.

Ολα όσα πρέπει να γνωρίζει ένας αρχάριος προτού τυλίξει το πρώτο του ρολό….

Διαβάστε περισσότερα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» στις 2 Ιουνίου.