Τα νουντλς τα έχουμε στο μυαλό μας ως ένα υλικό που ταιριάζει στην ασιατική μαγειρική, σε συνδυασμό με κάποιο κρέας ή ψάρι.

Στην πραγματικότητα όμως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε πολλές άλλες περιπτώσεις, ειδικά στην καθημερινή μας μαγειρική. Γίνονται πάρα πολύ γρήγορα, συνδυάζονται με τα πάντα και αρέσουν στους περισσότερους.

Αν θέλετε να κάνετε μια αποτοξίνωση από το κρέας, να κάνετε κάποια νηστεία ή είστε χορτοφάγοι / vegan, οι συνταγές που προτείνουμε είναι ό,τι πρέπει για εσάς.

Διαβάστε περισσότερα στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί στις 5 Μαϊου με «Το Βήμα της Κυριακής»