Για κακούργημα διώκεται ο παιδίατρος στη Θήβα καθώς του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για αποπλάνηση και ασέλγεια ανηλίκου και για αθέμιτη φωτογράφηση.

Την ώρα που ο 64χρονος Διευθυντής Παιδιατρικής του Νοσοκομείου Θηβών οδηγείται στον Εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί για τα όσα ανατριχιαστικά περιέγραψε στους αστυνομικούς ένα 8χρονο κοριτσάκι, μία νέα καταγγελία ήρθε να προστεθεί στην δικογραφία γύρω από τη δράση του.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr μία κοπέλα 27 χρονών παρουσιάστηκε σε αστυνομικό τμήμα περιοχής της Αττικής όπου διαμένει και κατήγγειλε ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του συγκεκριμένου γιατρού στο Νοσοκομείο της Θήβας, όταν ήταν 13 ετών.

Συγκεκριμένα η καταγγελία της κάνει λόγο για ασελγείς πράξεις που έλαβαν χώρα το 2005.

Το καινούριο αυτό στοιχείο, κάνει πολύ πιθανό το ενδεχόμενο η δράση του παιδιάτρου, σε βάρος ανήλικων παιδιών που έφταναν στο Νοσοκομείο, να ήταν εξακολουθητική και δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ανοίξουν κι άλλα στόματα.

Το χρονικό της υπόθεσης

Το περιστατικό φέρεται να συνέβη το πρωί της Μεγάλης Τρίτης όταν ο γιατρός κλήθηκε να εξετάσει το κοριτσάκι.

Όπως αποκάλυψε η μικρούλα στην 40χρονη μαμά της, ο 64χρονος γιατρός προχώρησε σε ασελγείς πράξεις και συγκεκριμένα σύμφωνα με την καταγγελία της μητέρας στους αστυνομικούς, έβαλε το κοριτσάκι να του θωπεύσει τα γεννητικά του όργανα.

Η εμβρόντητη μητέρα πήγε άμεσα στο τμήμα ασφάλειας Θηβών και κατήγγειλε το περιστατικό.

Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο στον οποίο αναφέρθηκε στις ανατριχιαστικές πράξεις και στη συνέχεια οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα ο οποίος διέταξε τη σύλληψη του γιατρού με τη διαδικασία του αυτοφώρου.