Ορισμένες μέρες είναι ευκολότερες από άλλες όταν θρηνούμε την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου.

Έτσι, η Σόφι Πέρι μοιράστηκε μια ανάρτηση προς τιμήν του αείμνηστου πατέρα της Λουκ Πέρι, ο οποίος πέθανε στην ηλικία των 52 ετών στις 4 Μαρτίου, πέντε ημέρες μετά από ένα τεράστιο εγκεφαλικό επεισόδιο.

«Μου λείπει λιγάκι παραπάνω σήμερα», έγραψε η Σόφι. Η συγκινητική της ανάρτηση συνοδεύτηκε από μια φωτογραφία τους, όπου χαμογελάνε μαζί σε ένα αυτοκίνητο, προσθέτοντας δύο κίτρινα emojis καρδιάς. Στην εικόνα, ο ηθοποιός φάνηκε να είναι πίσω από το τιμόνι, καθώς η Σόφι βρίσκεται δίπλα του με ένα σκυλί.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Perry (@lemonperry) στις

Μετά το θάνατο του πατέρα της, η Σόφι ήταν ειλικρινής με τους οπαδούς της για τη θλίψης που αισθάνεται, λέγοντας ότι παρόλο που πενθεί ιδιωτικά, συνεχίζει να γιορτάζει τη ζωή – όπως θα ήθελε και ο πατέρας της.

«Από τότε που ο μπαμπάς μου πέθανε, έχω λάβει πολλή προσοχή στο διαδίκτυο. Και το μεγαλύτερο μέρος της ήταν θετικό, αλλά φυσικά, μερικοί άνθρωποι απλά δεν μπορούν να είναι καλοί », γράφει η Σόφι σε μια άλλη ανάρτηση μία εβδομάδα μετά το θάνατο του πατέρα της, πριν αποκαλύψει ότι αντιμετωπίζει επίσης έντονη κριτική και διαδίκτυο μπούλινγκ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sophie Perry (@lemonperry) στις